Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka dizisi Kuzey Yıldızı’nın tökezlemesini bekliyor!

Zümrüdüanka dizisi Kuzey Yıldızı’nın tökezlemesini bekliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – 21 Mart Cumartesi gününün reyting sonuçlar ortaya çıktı. Fox Ana Haber bülteninin tüm kategorilerde birincilik elde ettiği dün akşam, diziler arasında da müthiş bir yarışa tanık olduk.

Show TV’nin sevilen, eğlenceli dizisi Kuzey Yıldızı total grubunda ikincilik elde etti.Totalde 8,5 reytingin üzerine çıkan Kuzey Yıldızı, müthiş başarısını sürdürüyor. Ancak işler AB ve ABC1 grubunda o kadar da iyi değil.

Özellikle AB’de 4-5 reyting aralığında seyreden dizinin bu grupta gerilediğini görüyoruz. AB’de 6.sırada yer alan dizi, ABC1 grubunda daha iyi noktada ve 6’lı reytinglerin üzerine çıkarak 4. sırada.

Zümrüdüanka dizisine baktığımızda ise AB ve ABC1 gruplarının Alp Narvuz, Ceren Yılmaz ve Selim Bayraktar’ın başrollerinde yer aldığı Fox TV’nin başarılı dizisi tarafından parsellendiğini görebilirsiniz. Totalde ise 3.durumda bulunan Zümrüdüanka, Kuzey Yıldızı’nın bu grupta tökezlemesini sabırla bekleyecek.

Zümrüdüanka totalde 7,5 reytingin üzerinde bir oran yakaladı ve Kuzey Yıldızı’na bir hayli yaklaştı. AB’de 5,5 reytingin üzerine çıkan yapım, ayrıca ABC1’de 7’li reytinglere yaklaşarak rakibinden daha iyi durumda. İşte 21 Mart Cumartesi en çok izlenen 10 program listesi.

Zümrüdüanka dizisi Kuzey Yıldızı'nın tökezlemesini bekliyor! 7