Ana sayfa Dizi Fragmanları Zümrüdüanka’da özlenen görüntüler sonunda geliyor!

Zümrüdüanka’da özlenen görüntüler sonunda geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zümrüdüanka dizisinin ilk sezonu Ceren Yılmaz ve Alp Navruz’un canlandırdıkları Zümrüt ve Serhat karakterlerinin naif ve izleyicilere gerçek gibi gelen masum aşkları sayesinde çok beğenilmişti. İki oyuncunun uyumu da dizinin ilk sezonunun başarılı geçmesini sağladı. Her ne kadar Ceren Yılmaz ilk bölümlerde çok eleştirilse de daha sonra performansını artırdı ve hayranlar da onu bağrına bastı…

Ekran başına geçen izleyiciler bu iki aşığın mutlu günlerini görmek isterken, aşklarını doyasıya yaşamalarını keyifle beklerken, ortaya birçok sorun çıktı. Zümrüdüanka dizisinde kavgalar, intikamlar, çatışmalar bitmek bilmedi. Ancak izleyiciler en çok da Zümrüt ve Serhat’ın aşklarını görmek istiyordu.

İşte izleyicilerin bu talepleri 22. bölümde karşılık bulacak gibi duruyor. Dizinin 22. bölüm 2. fragmanında aşka yönelik sahneler birçok izleyiciyi mutlu etti. Dizinin yeni bölümünden görüntüleri ve detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

İşte Zümrüdüanka 22. bölümde yaşanacakların detayı:

Demirkan ve Özgüçler arasındaki savaş, Behram’ın Latif’i kaçırmasıyla gittikçe kızışır. Ya oğlunun katilini ona teslim edecekler ya da Azimet Demirkan bir torununu daha toprağa verecektir. Serhat kimse zarar görmesin diye çabalarken, Abbas, Behram’a öyle bir teklifle gelir ki, iki ezeli düşman bir süreliğine ateşkes imzalar.

Kalbindeki savaşı bitiren diğer bir kişi de Canan’dır. Hem kendine hem oğluna yepyeni bir sayfa açacak, kötü anıları geride bırakacaktır. Ancak bunu yapmadan önce teşekkür etmesi gereken biri vardır. Bu dünyada en büyük açlığının sevgi olduğunu haykıran biri…

Suların durulmasını fırsat bilen Ülfet, elindeki kozu bir kez daha öne sürerek amacına ulaşır. Zümrüt’ün onun yüzünden zor durumda kalması umurunda bile değildir.

Zümrüt’ün tekrar eve dönmesi ve Serhat’la arasını düzeltmesi Azimet’in hoşuna gitmez. Onları ayırmanın bir yolunu düşünürken, Zümrüt rahatsızlanıp hastaneye kaldırılır. Artık Zümrüt’ün hayatını etkileyecek o karar, Azimet’in iki dudağı arasındadır.

Zümrüdüanka yeni bölümüyle Çarşamba 20.00’de FOX’ta!