Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka’dan ayrıldı, Kuruluş Osman dizisine katıldı

Zümrüdüanka’dan ayrıldı, Kuruluş Osman dizisine katıldı

tarafından ker_def

Kuruluş Osman dizisi transfere doymuyor… İkinci sezonuyla yakında atv’de izleyicilerle buluşacak olan dizinin ekibine üst üste transferler yapıldı. ATV ekranında yayınlanacak ikinci sezonunun çekimlerini tüm hızıyla sürdüren ‘Kuruluş Osman’ın kadrosuna usta oyuncu Umut Karadağ da katıldı.

Umut Karadağ’ın dizide hangi rolü üstleneceği önümüzdeki günlerde açıklanacak. Oyuncu, bundan önce Halka dizisinde İskender Atay karakteriyle dikkatleri çekti. Oyuncu, ayrıca Zümrüdüanka dizisinde Adil Demirkan karakterine de hayat vermişti. Umut Karadağ, Ya İstiklal Ya Ölüm isimli TRT1’in mini dizisinde de rol aldı.

Zümrüdüanka'dan ayrıldı, Kuruluş Osman dizisine katıldı 1

Seyirciden büyük ilgi gören ve reyting rekorları kıran ilk sezonunun ardından ikinci sezonu öncesinde kadrosuna kattığı isimlerle adından söz ettiren ‘Kuruluş Osman’ın yeni sezonunda Cüneyt Arkın, Erkan Avcı, Kanbolat Görkem Arslan, Seçkin Özdemir ve Emin Gürsoy’un da rol alacağı geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu.

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ’a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği ‘Kuruluş Osman’, yeni sezonda da ATV ekranlarında çarşamba akşamına damgasını vurmaya devam edecek.