Ana sayfa Sosyal Medya Zümrüdüanka’dan sonra Alp Navruz’a gelen proje teklifi sayısı dudak uçuklattı!

Zümrüdüanka’dan sonra Alp Navruz’a gelen proje teklifi sayısı dudak uçuklattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Son yılların en başarılı isimlerinden birisi de kuşkusuz Alp Navruz… Ünlü oyuncu 2016 yılında başladığı oyunculuk yolculuğunda üst üste birbirinden önemli projelerde bulundu…

Aşk Laftan Anlamaz dizisinin ardından Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki Sinan ile ünlenen Alp Navruz, ardından ise Alina Boz ile birlikte Elimi Bırakma dizisinde yeteneklerini sergiledi. Ocak başında final yapan Zümrüdüanka dizisinde Ceren Yılmaz ile birlikte başrolde yer alan oyuncu, projeden projeye geçtiği son 4 yılda 160 bölüme yakın çekimlerde yer aldı.

Alp Navruz bu süreçte hem iyi projeler tercih etti hem de yeteneklerini geliştirdi. Şimdi ise oyuncuya birbiri ardına teklifler geliyor. Dizi seçimlerinde derinliğe dikkat eden, senarist ile konuşarak hikayenin gelişimini öğrenen ve ondan sonra karar veren birisi Alp Navruz…

Bu profesyonelliği sayesinde de başarılı yapımlarda yer alarak ününe ün katan oyuncu, tam 12 proje teklifi aldı… TV100’den Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre oyuncu henüz bir seçimde bulunmadı. Ancak gelen teklifler birbirinden değerli..

Hem televizyon hem de dijital olmak üzere gelen bu tekliflerden birisini değerlendirmesi beklenen oyuncu için iki proje öne çıkıyor.

Bunlardan birisi ARC Film’in Kanal D için çekmeye hazırlandığı Baht Zamanı ile Ay Yapım’ın Star TV için hazırladığı bir dizi projesi var.

Oyuncu hangi seçimi yapacak gelişmeleri ilerleyen dönemde aktaracağız.