Ana sayfa Dizi Haberleri “Dünyayı Jale yönetsin! Parti kursun oy verelim!” Kadın’daki Jale öyle laflar etti ki büyük takdir topladı!

“Dünyayı Jale yönetsin! Parti kursun oy verelim!” Kadın’daki Jale öyle laflar etti ki büyük takdir topladı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’de yayınlanan Kadın dizisinde dikkat çeken yan karakterlerden bir tanesi de Jale.

Dün akşam yayınlanan 18. bölümde Jale’nin kocası Sinan’la yaptığı bir konuşmadaki detaylar, adeta diziyi izleyen kadınların düşüncelerine tercüman olacak cinstendi!

Bir süredir kocası ile sorunları olan Jale, Sinan’ın tüm çabalarına rağmen ondan boşanmaya karar verdi.

Bu durum aslında Jale’nin duruşunu beğenen izleyicileri üzdü. Çünkü Jale gibi güçlü karakterde ve her olayın ayrıntısını büyük bir incelikle sezebilen duruşuyla pek bağdaşmadı.

Geçen sezon Poyraz Karayel dizisindeki oyunculuğuyla da çok konuşulan Ece Özdikici’nin oynadığı Jale’nin kocasının çabalarını, iyi niyetini ve iyi bir eş olmasını görememesi, izleyenlerin de eleştirilerine neden oluyor. Ancak tüm bunların yanında dün akşamki bölümde öyle bir sahne vardı ki Jale için ‘Parti kursun oy verelim’ diyecek kadar kadın izleyicilerden takdirleri toplamayı başardı.

Sinan karısına Enver dayının evi terkettiğini anlattığı sahnede kullandığı bir cümle Jale’yi fena halde sinirlendirdi. Kadınları bir anlamda rencide edecek ve günlük hayatta da farkında olmadan pek çok insanın kullandığı o cümleden sonra Jale’nin ifadesi bir anda değişti.

Sinan, Şirin’le ilgili durumu anlatırken Jale olayın devamını duymak için bekledi. Sinan, “Bu kadar biliyorum. Kadınlar Günü’nden gelmiyorum” cümlesini kurdu ve Jale’nin şalteri o anda attı! Jale, Sinan’a verdiği yanıtla, erkeklerin kadınlara bu şekildeki bakış açısına şahane bir açılımla karşılık verdi!

Sosyal medya, Jale’nin bu tavrı karşısında resmen ayağa kalktı ve pek çok yorum yapıldı. İşte onlardan bazıları ve çok konuşulan o sahne: