Ana sayfa Dizi Haberleri Gülizar finale gidiyor ama Farah Zeynep Abdullah’tan müthiş bir sürpriz geldi!

Gülizar finale gidiyor ama Farah Zeynep Abdullah’tan müthiş bir sürpriz geldi!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
Kanal D’nin sevilen dizisi Gülizar’ın Cumartesi akşamı ekranlara gelen 9. bölümüne, Farah Zeynep Abdullah güzel sesiyle damga vurdu.

Şarkı söylemekten asla vazgeçmeyen Gülizar’ın ve başarılı veteriner hekim Murat’ın hayatlarının beklenmedik şekilde kesişmesini konu alan Çağan Irmak imzalı dizi cumartesi akşamlarını ekranlara geliyor.

Başrollerini Farah Zeynep Abdullah, Berk Cankat ve Ebru Cündübeyoğlu’nun paylaştığı dizi düşük reytingleri nedeniyle 10. bölümüyle final yapacak.

Çok iddialı başlayan ve beklentilerin hayli yüksek olduğu dizi bir türlü istediği ivmeyi yakalayamayınca final kararı kaçınılmaz oldu.

Geçtiğimiz hafta ekranlara gelen 9. bölümde de ünlü sanatçı Nükhet Duru’nun “Ben gene sana vurgunum” adlı şarkısını söyleyen Abdullah, adeta kulakların pasını sildi.

“Bu kızın sesi harika!”, “Çok güzel söylemiş!”, “Bayıldım bu nasıl bir yorum!”, “Mükemmel bir sesi var!”, “Bu sesten mahrum kalacağız!”, “Tek kelimeyle harika!” gibi yorumlar yapan izleyenler, başarılı oyuncu Farah Zeynep Abdullah’ın sesine de bayılıyor…

İşte çok konuşulan o performans: