Ana sayfa Kadın Haberleri Müge Anlı’da, annesi erkek çıkan, 24 yıl önce kaçırılan Tansu’nun bambaşka bir dramı ortaya çıktı!

Müge Anlı’da, annesi erkek çıkan, 24 yıl önce kaçırılan Tansu’nun bambaşka bir dramı ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Müge Anlı'da, annesi erkek çıkan, 24 yıl önce kaçırılan Tansu'nun bambaşka bir dramı ortaya çıktı! 7

Televizyongazetesi/Analiz

Atv’de yayınlanan Müge Anlı’nın programında tüm Türkiye’yi şoka sokan olayın mağdurları ekrandaydı. 24 yıl önce hastaneden çalınan Tansu ve yıllar sonra kavuştuğu gerçek annesi Aysel Başar canlı yayında yaşadıklarını anlattı.

Dün ortaya çıkan DNA testi sonucunda gerçek annesini bulan Tansu, ailesiyle öğle yemeğinde buluştu ve Çorlu’daki evlerine gittiği görüntüler programda ekrana getirildi.

Canlı yayında hala şaşkınlığını üzerinden atamayan Tansu’nun annesi bildiği ve öldükten sonra erkek olduğu ve gerçek adının Nail Ç. olduğu anlaşılan Handan Hanım hakkındaki konuşmaları dikkat çekti.

Tansu “Kaderci bir insan değilimdir ama kaderimiz böyleymiş. Keşke bana 18 yaşıma girdiğimde söyleseydi. Gerçi söyleseydi de dalga geçtiğini sanırdım. Çünkü şakacı bir insandı ama söylemiş olsaydı daha farklı olurdu” ifadesini kullandı.

Hastaneden çalınması olayıyla ilgili olarak “Hakka girilmiş, kul hakkı var. Allah’la ikisi arasında bir konu artık. Belki çok değişik bir psikolojide yaptı, belki de birisinden akıl aldı. Çok kötü, niye böyle yaptı diyemiyorum. Ben o konuya giremem. Yasal olarak da değil ama Allah’la kendi arasında” diyerek fazla yorum yapmaktan kaçındı.