Ana sayfa Dizi Haberleri Vatanım Sensin’de Hilal vuruldu, final söylentileri peşinden geldi!

Vatanım Sensin’de Hilal vuruldu, final söylentileri peşinden geldi!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
Kanal D’nin çok sevilen dizisi Vatanım Sensin’in 50. bölüm fragmanı yürekleri ağza getirdi.

Başrollerini Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Miray Daner ve Pınar Deniz’in paylaştığı dizide Hilal’in vurulması herkesi çok üzdü.

Geçtiğimiz haftalarda 1. İnönü Muharebesi’ni ekranlara getiren dizide Hilal’in Yunan askerleri tarafından vurulması final söylentilerini de beraberinde getirdi.

Dizinin final yapmasını istemeyen izleyenler bu durumdan çok korkarken, Hilal için de herkes bir hayli endişeli…

Peki Hilal nasıl vuruldu? İşte detaylar…

Vatanım Sensin'de Hilal vuruldu, final söylentileri peşinden geldi! 7

Yunan askerlerinin Azize’nin de aralarında bulunduğu kadınlara yönelik saldırılarının, birçoğunu ölümle bitmesi herkesi çok korkutmuştu.

Gece Yunan askerlerinden kaçan Hilal, yakalanmamak için adımlarını hızlandırdığı gibi vuruldu. Tam o sırada orada olan Leon’un karısını kurtarıp kurtaramayacağı da merak konusu oldu.

İzleyenler tüm bu yaşananlar için; “Finale gittiği Hila’in vurulmasından belli!”, “Leon mahvolur!”, “Daha geçen 1. İnönü yapıldı bu bölüm Büyük Taarruz’dan bahsediliyor, final olacak galiba!”, “Hilal ölürse dizi biter zaten!”, “İnşallah Hilal ölmez!”, “Öldürmeyin Hilal’i!”, “Final kokusu var!” gibi yorumlar yaptılar.

Hilal’in akıbetinin ne olacağını öte yandan final iddialarının doğru olup olmadığını önümüzdeki bölümlerde hep birlikte göreceğiz…

İşte 50. bölüm fragmanı: