Ana sayfa Sosyal Medya Çukur’un finali muhteşem oldu! Son bölüm sosyal medyayı yıktı geçti!

Çukur’un finali muhteşem oldu! Son bölüm sosyal medyayı yıktı geçti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı fenomen dizi Çukur’un büyük finali nihayet dün akşam gerçekleşti. İzleyiciler dün gece dört sezondur devam eden dizilerinin finaline kitlendi.

Dün akşam yayınlanan 131. bölümde Ayşe ve Murtaza karakterleri de öldü. Murtaza, Ayşe’nin ölümü sonrası kendi kafasına sıkarak finalin en çok üzen sahnesine damga vurdu. Ayrıca, final bölümünde hem Amca Cumali hem de Şahram ölerek diziye veda etti.

Çukur’un merakla beklenen final bölümü son sahnesi ise izleyenleri şaşırttı. Son sahnelerde izleyiciler Yamaç ve Aliço’nun yıllar sonra yaşlanmış hallerini izledi. Ve iyice yaşlanan Yamaç, çocukları ve torunlarıyla son kez vedalaşarak hayata gözlerini yumdu. Muhteşem finalle Çukur ekran macerasını tamamladı.

Dizinin final sahnesini beğenenler de oldu eleştirenler de. Kimilerine göre 130 bölüm boyunca izleyiciye peşinde sürükleyen dizi son bölümde her şeyi mahvetti.

Ancak tüm bu tartışmalar Çukur’u sosyal medyada zirveye taşıdı. 2017’den bu yana devam eden macerasını unutulmaz bir finalle kapatan Çukur, son bölümüyle Twitter’da TT oldu. #Çukurveda etiketiyle dizi hakkında yaklaşık 10 saat içinde 133 bin paylaşım yapıldı. Ayrıca #ArasBulutİynemli, #Nehir, #Yamaç etiketleri de TT listesinde ilk 10’da yer aldı.

Çukur'un finali muhteşem oldu! Son bölüm sosyal medyayı yıktı geçti! 7

Yaklaşık beş yıldır ekranlara gelen Çukur böylece Türk dizi tarihinde unutulmazlar arasında yerini aldı.

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyordu. Çukur’un kadrosunda; Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Müfit Kayacan, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili, Damla Sönmez, Burak Dakak, Hare Sürel, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Cem Uslu, Aytaç Uşun, Ferit Kaya gibi başarılı oyuncular yer alıyordu.