Ana sayfa Dizi Haberleri Tolga Sarıtaş’tan sürpriz proje! Bu kez partneri Sefirin Kızı dizisinden!

Tolga Sarıtaş’tan sürpriz proje! Bu kez partneri Sefirin Kızı dizisinden!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de yayınlanan Arıza dizisi, sezona hızlı başlamıştı ama beklenen reytinglere ulaşamayınca dizinin 30. bölümünde final yapmasına karar verildi. Tolga Sarıtaş’ın başrolü Ayça Ayşin Turan ile paylaştığı dizide, usta Oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan da rol alıyordu.

Dizinin müdavimleri, final kararından sonra Show TV’ye eleştirel pek çok yorum yaptılar. Pek çok dizinin daha az reytinglerle ekranda olduğu bir süreçte Arıza’nın bitirilmesi haksızlık olarak nitelendirildi. Benzer bir karar ve eleştiri de Ramo dizisi için yaşanmıştı.

Show TV’deki Arıza dizisinin finali ile birlikte Ayça Ayşin Turan, Ada Masalı isimli bir başka dizinin kadrosuna dahil oldu ve yakın zamanda ekrana gelecek.

Tolga Sarıtaş’ın yeni dizisi de merakla beklenmekte ancak henüz bir dizi projesi ile ilgili netlik yok. Bu arada Tolga Sarıtaş’ın başka bir projesi ortaya çıktı!

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre oyuncu, Netflix için çekilecek olan Yolun Açık Olsun isimli bir filmde rol alacak. Yapımcılığını Laninster Medya’nın üstlendiği filmin yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin yapıyor.

Tolga Sarıtaş'tan sürpriz proje! Bu kez partneri Sefirin Kızı dizisinden! 7

Tolga Sarıtaş ile başrolü paylaşacak olan isim ise en son Sefirin Kızı dizisiyle ekranlara gelen Engin Akyürek. İki başarılı oyuncuyu bir araya getiren projesinin çekimlerinin Temmuz ayında başlaması planlanıyor.