Ana sayfa FootBalance kişiye özel ortopedik tabanlık; medikal rahatsızlık, spor, günlük kullanım!

FootBalance kişiye özel ortopedik tabanlık; medikal rahatsızlık, spor, günlük kullanım!

tarafından ker_def
İnsanların %75’i içe-dışa basma, düz taban, taban çöküklüğü, yüksek taban gibi problemlerden şikayetçidir. Bu sıkıntılar yaşam ve spor kalitenizi olumsuz etkiler.

FootBalance geliştirdiği inovatif ısı teknolojisi sayesinde sadece 10 dakika içinde %100 kişiye özel ortopedik tabanlık şekilendiren alanında öncü bir markadır. FootBalance tabanlıkları; medikal rahatsızlıklara, günlük kullanıma, spora ve sporculara özel farklı tabanlık alternatifleri içerir. Ayakkabılarınızı size özel kişiselleştirir.

Vücudumuz eklemler, kaslar, dokular ve kemik yapımız ile kinetik zincirimizi, ayaklar ve ayak bilekleri ise bu zincirin temelini oluşturur. Nasıl bir binanın temelinin sağlam olması gerekiyorsa, vücutlarımız da sağlıklı bir şekilde dengelenmiş ayak ve ayak bileklerine ihtiyaç duyar. Oysaki insanların %75’i içe-dışa basma, düz taban, taban çöküklüğü, yüksek taban gibi problemlerden şikayetçidir, bazen problemin kaynağının farkında dahi değildirler.

FootBalance Medical kişiye özel ortopedik tabanlıkları ayak problemlerinden ve yanlış dizilimle ilgili sorunlardan şikayet eden hastalar için hızlı ve etkili tedavi imkanı sunar.

FootBalance kişiye özel ortopedik tabanlık; medikal rahatsızlık, spor, günlük kullanım! 10

Ayak bileklerinin dengesiz olması veya yanlış dizilimi dizlerin, kalçanın ve belin bu durumu telafi etmesini zorunlu kılar, kinetik zincirin geri kalan kısımlarını olumsuz etkiler. Yorgunluklar, bölgesel ağrılar ve sakatlıklar genellikle dengelenmemiş bir vücut kinetik zincirini işaret eder. Sağlıklı ve kaliteli bir yaşam, dengelenmiş sağlıklı duruşumuzdan başlar. Sağlıklı adımlar için muhakkak ayak tipinizi öğreniniz, ayak analizinizi yaptırınız.

FootBalance kişiye özel ortopedik tabanlık; medikal rahatsızlık, spor, günlük kullanım! 11

FootBalance, içe-dışa basma, düz taban, yüksek taban, topuk dikeni gibi birçok medikal probleme özel hastanın ayağı ve vücut dengesi için gerekli kişiye özel ortopedik tabanlığı oluşturur; hızlı, konforlu ve etkili bir çözüm sunar. Geliştirdiği inovative ısı teknolojisi sayesinde sadece 10 dakika içinde kişiye özel ortopedik tabanlıklarını hazırlar.

Yaşam ve spor kalitenizi iyileştirir. Sağlıklı adımlar, sağlıklı bir hayattır.

FootBalance Hakkında Bilgi:

FootBalance; Finlandiya kökenli, dünyada 50 ülkede ve 1.500’ün üzerinde lokasyonda hizmet veren, ayak analizi dahil sadece 10 dakika içinde %100 kişiye özel ortopedik tabanlık şekillendiren, alanında dünya lideri inovatif bir markadır.

Merkez ofis Finlandiya, Helsinki’dedir. Ayak sağlığı konusunda uzman bir fizyoterapist olan Erkki Hakkala tarafından 2003 yılında kurulmuştur.

FootBalance kişiye özel ortopedik tabanlık; medikal rahatsızlık, spor, günlük kullanım! 12

Alanında bir çok ödül kazanmış bir markadır. Bunlardan en özel iki tanesi Finlandiya Cumhurbaşkanı tarafından verilen “Yılın İnovatif Markası” ve Amerika’da verilen “Global 100 Red Herring” ödülleridir. Bu ödül Red Herring editörleri tarafından dünyamızı ve yaşam biçimimizi değiştirecek inovatif markalara verilen çok özel bir ödüldür. Geçmiş yıllarda Google, Youtube, Ebay ve FaceBook bu ödülü kazanmış saygıdeğer markalardan yalnızca bir kaçıdır.

Sloganımız, “Sporcular için daha fazla performans, herkes için konfor ve sağlık” tır.

FootBalance kişiye özel ortopedik tabanlık; medikal rahatsızlık, spor, günlük kullanım! 13

Ayrıntılı bilgi ve randevu için; 

[email protected] 

0212 325 88 51 

Esentepe Mahallesi, Atom Sk. Kanyon Apt. 

No:20, Kat 3 Daire 5  Şişli – İstanbul 

www.footbalance.com.tr 

Sosyal medya : @FootBalanceTR (Instagram, Facebook, Twitter)