Ana sayfa Dizi Haberleri Şebnem Bozoklu ekranlara geri mi dönüyor? Yeni projesi ne olacak?

Şebnem Bozoklu ekranlara geri mi dönüyor? Yeni projesi ne olacak?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Bugüne kadar Hayat Şarkısı, Çoban Yıldızı, Kurşun ve Şeref Bey gibi başarılı dizilerin yapımcılığını üstlenen Most Production yeni bir diziyi ekranlara getirmeye hazırlanıyor. Elbet Bir Gün isimli dizi için Şebnem Bozoklu’yla görüşüldüğü belirtiliyor.

Çekimleri için gün sayan dizinin yönetmenliğini Gül Oğuz üstlenecek. Dizi dünyasının en başarılı yönetmenlerinden biri olan Gül Oğuz, bugüne kadar Çoban Yıldızı, Hayat Sırları, Hatırla Gönül, Merhamet, Bir Günah Gibi, Bir Kış Masalı gibi birçok başarılı yapımın yönetmenliğini üstlendi.

Dizide nnelerini arayan iki kız kardeşin etkileyici hikâyesi ekrana taşınacak. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın köşe yazısında belirttiğine göre dizide büyük kardeş için, en son İyi Aile Babası dizisiyle ekrana gelen Şebnem Bozoklu’yla görüşülüyor.

Şebnem Bozoklu ekranlara geri mi dönüyor? Yeni projesi ne olacak? 7

Küçük kız kardeş Mevsim için adı geçen isim ise Sinem Ünsal. En son Mucize Doktor dizisinde otizmli doktor Ali Vefa’nın sevgilisi doktor Nazlı’yı canlandıran Sinem Ünsal, bu rolüyle kariyerinde büyük bir sıçrama yapmıştı.

İddialara göre Fox TV’de yayınlanacak dizide Ekin Koç da rol alacak. Ekin Koç’u en son TRT 1 dizisi Uyanış Büyük Selçuklu’da Ahmet Sencer karakteriyle izlemiştik.

Elbet Bir Gün dizisiyle ilgili henüz kesin anlaşılan bir oyuncu yok. Dikkat çekici konusuyla büyük merak uyandıran dizide kimlerin rol alacağı merakla bekleniyor.