Ana sayfa Güzel Çirkin dizisi konusu ve oyuncuları

Güzel Çirkin dizisi konusu ve oyuncuları

tarafından ker_def

Güzel Çirkin dizisi konusu ve oyuncuları 7

Güzel Çirkin dizisi konusu ve oyuncuları

Güzel Çirkin, başrollerini Naz Elmas ve Ali Sunal’ın paylaştığı Kanal D’nin polisiye dizisidir.

Naz Elmas ve Ali Sunal dizide; birbirlerine siyah ve beyaz kadar zıt olmalarına rağmen, cinayet masasında birlikte çalışmak zorunda olan “Komiser Nazlı” ve “Komiser Murat” karakterlerini canlandırıyorlar. Murat’ın birlikte çalıştığı genç polis “Şenol” karakterini Cahit Gök canlandırırken, Gözde Türkpençe ise Murat’ın başbelası nişanlısı “Nagehan” karakterini oynuyor. Dizide, Mehmet Çevik, Ali İpin ve Mihriban Er gibi usta oyuncular da yer alıyor.

Yapımını Erler Film’in, yapımcılığını İlker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Kemal Uzun’un yaptığı, senaryosunu Rüya İşçileri’nin yazdığı dizinin konusu şöyle;

Murat (Ali Sunal) cinayet masasında komiserdir. Sert görünür ama aslında hayata alaycı bakan bir yanı vardır. İşi dışındaki şeyleri pek ciddiye almaz. Anlattığı hikayelerle, arada sırada mırıldandığı türkülerle, karizmatik hareketleriyle, girdiği her ortamda insanların ilgisini çeker. Artık onun gibi polislerin neslinin tükendiğini söyleyenlere gülüp geçer. Ona göre “Her horoz kendi çöplüğünde öter.”

Nazlı (Naz Elmas), eğitimini birinciliklerle, takdirnamelerle tamamlamış, yurtdışında eğitim almış genç bir komiserdir. İyi eğitimli, üstelik zengin bir aileden gelen bir kızın polislikteki ısrarı çoğu için bir merak unsurudur. Kendisi için düşünülen, sicilinde güzel duracak makamları reddeder ve sıradan bir komiser gibi sahada görev almak ister. En büyük hayali cinayet masasında çalışmaktır.

Birbirlerini gördükleri anda anlaşamayacaklarını anlayan Murat ve Nazlı, şube müdüründen birlikte çalışacaklarını öğrenirler. Murat’a göre bu imkansızdır.

Bu ukala, yeni yetme okul çocuğu ona sadece ayak bağı olacaktır. Nazlı için de durum pek farklı değildir. Bu kaba saba, karşısındakiyle nasıl konuşacağını bile bilmeyen, ayrımcı adamla çalışması mümkün değildir. Murat, Nazlı’ya her baktığında için için gülmektedir. Onun İstanbul’un bu en civcivli bölgesinde birkaç günden fazla dayanamayacağını düşünmektedir. Tek yapması gereken sabretmektedir. Nasıl olsa Nazlı kısa süre sonra ağlayarak bir masa başı görevine geçmek isteyecektir. Siyah ve beyaz kadar birbirine zıt bu iki polisin uzlaşabildikleri tek nokta vardır. Her cinayeti çözmek, katilleri yakalamak ve dosyayı kapatmak. Bunun için de bir şekilde beraber çalışmayı öğrenmek zorundadırlar.

Dizinin yapım ve oyuncu kadrosu da şöyle;
Yapım: Erler Film
Yapımcı: İlker İnanoğlu
Yönetmen: Kemal Uzun
Genel Koordinatör: Yılmaz Ekmekçi
Uygulayıcı Yapımcı: Rezzan Diniz
Senaryo: Rüya İşçileri
Sanat Yönetmeni: Aylin Aday
Görüntü Yönetmeni: İlkay Işık
Oyuncular: Naz Elmas (Nazlı), Ali Sunal (Murat), Cahit Gök (Şenol), Mihriban Er (Nazlı Anne), Ali İpin (Nusret), Nazan Diper (Zeliha), Mehmet Çevik (Asayiş Şube Müdür),Pamir Pekin (Serdar), Gözde Türkpençe (Nagehan),Kamil Güler (Kemal),Gizem Denizci (Aydan),Didem Soydan (Lena)