Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’da dikkatli izleyici küçücük ayrıntıyı kaçırmadı! Peki neydi bu ayrıntı?

Çukur’da dikkatli izleyici küçücük ayrıntıyı kaçırmadı! Peki neydi bu ayrıntı?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin dört sezon boyunca devam eden ve dün akşam 131. bölümüyle final yapan dizisi Çukur’un son bölümü konuşulmaya devam ediyor. Muhtemelen daha da konuşulmaya devam edecek.

Dizinin dün akşam yayınlanan son bölümünde Aras Bulut İynemli’nin canlandırdığı Yamaç karakterinin yaşlılığını görmüş, çocukları ve torunları etrafında ölümüne dahi tanık olmuştuk. Son derece duygusal bölümleriyle izleyicileri büyüleyen Çukur’un ekrana vedası da büyük oldu.

Dizinin yapımcısı Ay Yapım, dün akşamki final bölümünde küçücük bir ayrıntıyla ilginç bir tanıtıma da imza attı. Dizide görünen bir duvar yazısında “İçerde’den çıktık. Çukur’a düştük. Sırada ‘Üç Kuruş” yazıyordu.

Çukur'da dikkatli izleyici küçücük ayrıntıyı kaçırmadı! Peki neydi bu ayrıntı? 7

Yapımcılar bu ilginç tanıtımla iki fenomen dizileri, İçerde ve Çukur’un ardından yeni gelecek yapım Üç Kuruş’un duyurusunu yapıyordu. Dikkatli izleyiciler bu ayrıntıyı kaçırmadı.

Ay Yapım’ın yeni dizisi Üç Kuruş’un hazırlıkları sürüyor. Şu ana kadar dizide rol alacağı açıklanan tek isim Mucize Doktor’un Ali Vefa’sı Taner Ölmez. Diziyle ilgili gelen çok fazla bilgi yok henüz. Ancak üç erkek başrolünün olacağı ve üç erkek karakterin hikayesinin anlatılacağı ifade ediliyor.