Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’de bir dizi final yaptı, bir diğeri için final kararı çıktı!

Star TV’de bir dizi final yaptı, bir diğeri için final kararı çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV, final olduğunu önceden duyurmadan bir dizisine final yaptırdı… Pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Kağıt Ev isimli dizinin final bölümü dün akşam yayınlandı. Öncesinde ise final olacağına yönelik bir duyuru yapılmamıştı.

Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu ve Tuvana Türkay’ın başrollerinde yer aldığı Kağıt Ev dizisi hikayesi ile öne çıkmıştı. Birçok izleyici hikayeyi çok beğenmişti. Ayrıca oyunculuk performansları da çok iyi bulunmuştu.

Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu uyumunu da çok beğenen dizi hayranları, ikilinin güçlü karakter sunumlarından etkilendi. Ancak proje uzun süreli olmadı. 8 bölüm yayınlanan Kağıt Ev dizisi düşük reytingler aldığı için yayın hayatına son verildi.

Star TV’de bir başka dizi için de final kararı çıktı.

Perşembe akşamları yayınlanan Akrep dizisi de bitiyor… İlk başladığında izleyici ilgisini çeken ama sonrasında ciddi düşüşler yaşayan Akrep dizisinde Demet Akbağ ile Evrim Alasya ikilisi başrolü paylaştı.

Dizinin 26. final bölümünün çekimleri geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Şimdiye kadar 24 bölüm yayınlanan dizi, 2 bölüm sonra veda ediyor. Dizinin düşük reytinglere rağmen devam etmesinin nedeni ise 26 bölümlük yayın garantisi olduğu ifade ediliyor.