Ana sayfa Güncel Haberler Oscar ödüllü Danimarkalı Kız filminin görüntü yönetmeni Yolun Açık Olsun filminde!

Oscar ödüllü Danimarkalı Kız filminin görüntü yönetmeni Yolun Açık Olsun filminde!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş’ı bir araya getiren Yolun Açık Olsun filminin çekimlerinin başlaması gündeme bir bomba gibi düştü. Engin Akyürek Twitter’da kısa sürede TT olurken filmle ilgili ilginç bir ayrıntı da ortaya çıktı.

Tolga Sarıtaş ve Engin Akyürek’in Netflix için çektiği Yolun Açık Olsun filminin start ettiği haberi özellikle Engin Akyürek hayranları arasında büyük sevinç yarattı. Sevincini Twitter’da paylaşım yaparak duyuran hayranları sayesinde Akyürek, kısa sürede TT oldu.

Yolun Açık Olsun filminin çekimlerinin başladığı duyurusu filmin yapımcısı Lanistar Medya’nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ortaya çıkmıştı. Yapım şirketi filmin çekimlerinin başladığını klaket fotoğrafıyla duyurdu.

Klaket fotoğrafında bir ayrıntı dikkatleri çekiyordu. Görüntü yönetmeni olarak Torben Forsberg’in adı geçiyordu. Danimarkalı yönetmen bugüne kadar birçok Türk filminde görüntü yönetmeni olarak çalıştı. En dikkat çekici projesi ise İngiliz ve ABD yapımı olan Danimarkalı Kız oldu. Dünyanın ilk cinsiyet değiştirme ameliyatını olan Danimarkalı ressam Einar Wegener’in hayatını anlatan film birçok ödüle layık görülmüştü.

Oscar ödüllü Danimarkalı Kız filminin görüntü yönetmeni Yolun Açık Olsun filminde! 7

Yolun Açık Olsun, Forsberg’in Türkiye’deki ilk projesi değil. Danimarkalı görüntü yönetmeni Torben Forsberg, daha önce 7. Koğuştaki Mucize, Bir Avuç Deniz ve Pars: Kiraz Operasyonu filmlerinin de görüntü yönetmenliğini üstlenmişti.

Yolun Açık Olsun isimli filmin yönetmenliğini Yedinci Koğuştaki Mucize isimli filmin yönetmeni Mehmet Ada Öztekin üstleniyor.

Yapımcılığını Lanistar Medya ve Same Filmin üstleneceği Yolun Açık Olsun filminin aksiyon türünde olacağı belirtiliyor.