Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk 101’in ikinci sezonunun yayın tarihi belli oldu! Geri sayım başladı!

Aşk 101’in ikinci sezonunun yayın tarihi belli oldu! Geri sayım başladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk sezonuyla özellikle gençlerin kalbini kazanan Aşk 101 dizisinin ikinci sezonun çekimlerinin tamamlanmasının üzerinden çok zaman geçti. Ancak o günden beri ne zaman yayınlanacağı konusunda bir açıklama yapılmamıştı. Ve tarih nihayet açıklandı.

Dört uyumsuz ve bir örnek öğrencinin ağırlıklı olarak 1998 yılında geçen dostluk ve aşk hikâyesini anlatan dizide Mert Yazıcıoğlu, Alina Boz, İpek Yazıcı, Selahattin Paşalı ve Kubilay Aka gibi genç oyuncular rol alıyor.

Alina Boz yaklaşık altı ay önce “Paydos! Sıra sende @netflixturkiye” cümlesiyle bir sete veda fotoğrafı paylaşmıştı. Ancak o zamandan bu yana ikinci sezondan bir daha ses çıkmamıştı.

Ve açıklama nihayet yapıldı. Netflix Türkiye’nin hesabından yapılan tanıtım videosunda Aşk 101’in ikinci sezonunun 30 Eylül’de yayınlanacağı duyuruldu. Paylaşımda “Aşk 101 ne zaman gelecek” sorularınızı özlemeyeceğim kesin” diye yazıldı.

Açıklama Aşk 101 hayranları arasında da büyük heyecan yarattı. Uzun zamandır bugünü beklediğini belirten izleyiciler artık geri sayıma başladı.

Senaryosunu Meriç Acemi’nin yazdığı ve yönetmenliğini Ahmet Katıksız ve Deniz Yorulmazer’in birlikte yaptığı gençlik ve komedi-drama türündeki dizide Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Kubilay Aka, Pınar Deniz, Alina Boz, Mert Yazıcıoğlu, İpek Yazıcı, Selahattin Paşalı, Bade İşçil ve Tuba Ünsal oynuyor.