Ana sayfa Dizi Haberleri Aybüke Pusat ile Tolga Sarıtaş’ın Teşkilat dizisiyle ikinci kez partner olarak ekrana çıkacak!

Aybüke Pusat ile Tolga Sarıtaş’ın Teşkilat dizisiyle ikinci kez partner olarak ekrana çıkacak!

tarafından ker_def

Yepyeni Bir Teşkilat’a hazır mısınız? Teşkilat ‘Altay’dan Tuna’ya’ oyunun kurallarını yeniden yazmaya geliyor…

Teşkilat ‘Altay’dan Tuna’ya’ beşinci sezonuyla 22 Eylül Pazar akşamı TRT 1’de izleyicierle buluşacak. Dizinin yeni sezonunda yeni hikaye ve yeni karakterler izleyicileri şaşırtacak.

En çok da başrolde bir kez daha buluşan Aybüke Pusat ile Tolga Sarıtaş hayranları yeni sezonda büyük heyecan yaşayacak. İki ünlü oyuncu, asker dizisi olarak büyük popülerlik kazanan Söz isimli yapımda başrolde yer almış ve hayranlarını adeta mest etmişti.

TRT 1’de yayınlanan, milyonları ekran başına kilitleyen Teşkilat ‘Altay’dan Tuna’ya’nın beşinci sezon yayın tarihi belli oldu.

Yeni sezonda Tolga Sarıtaş’ın ‘Yüzbaşı Altay’ olarak kadroya dahil olduğu Teşkilat ‘Altay’dan Tuna’ya’, ilk bölümüyle 22 Eylül Pazar akşamı TRT 1’de ekrana gelecek.

Teşkilat ‘Altay’dan Tuna’ya’ yeni hikayesi ve yepyeni karakterleri ile Pazar akşamı izleyici karşısına çıkacak.

Beşinci sezonunda gerilim dozunu artırarak farklı gerçekleri gün yüzüne çıkartmaya hazırlanan Teşkilat ‘Altay’dan Tuna’ya’, oyunun kurallarını yeniden yazacak.

Bugüne kadar vatanın birliği için birbirinden başarılı operasyonlara imza atan Teşkilat ‘Altay’dan Tuna’ya artık daha tehlikeli kademelerle mücadele içerisine girmeye hazırlanıyor.

Teşkilat ‘Altay’dan Tuna’ya’, nefeslerin tutulacağı yeni sezonun ilk bölümüyle 22 Eylül Pazar akşamı TRT 1’de.