Ana sayfa Dizi Analiz Teşkilat dizisi 4. sezon finali yaparak yaz arası verdi!

Teşkilat dizisi 4. sezon finali yaparak yaz arası verdi!

tarafından ker_def

TRT 1’de yayınlanan, milyonları ekran başına kilitleyen Teşkilat, dün akşam yayınlanan yüz on birinci bölümüyle sezona damga vuran bir sezon finali yaptı. Dizi gelecek sezonda büyük yenilikler ile devam edecek.

Ömer Atmaca karakterini canlandıran Murat Yıldırım ise hikayede olmayacak.

Teşkilat’ın sezon finalinde neler yaşandı? İşte tüm detaylar:

Patlamadan kurtulan Ömer’in sağlık durumu kötüye gidince hastaneye kaldırıldı. Çetin, Neslihan’ı kaçırıp Şirket’e teslim edince ortalık karıştı. Ömer, Neslihan’a yardım etmek için hızla harekete geçerken ekip Çetin’i yeniden yakalamak için operasyona başladı.

Türk Kuvvet Ordusu hakkında bilgi edinmek isteyen Şirket, Neslihan’a türkü işkence yöntemleri uygulasa da onu konuşturmayı başaramadı. Ekip önce Neslihan’ı Şirket’in elinden aldı, sonra da Ömer’in hayatı için panzehirin peşine düştü.

Ancak Çetin, Ömer ve Neslihan’ın karşısına çıkıp Ömer’i vurdu. Ömer’in hayatını kaybetmesi herkesi yıkıma uğrattı.

Aradan geçen zamanla Neslihan, kendisine verilen görevi yerine getirdi. Türk Kuvvetler Birliği’nin imzaları atılırken Neslihan da birliğin başına geçti. Nazlı bir yandan tedavi olurken diğer yandan da Uzay’la evlenmeye karar verdi. Korkut, Sacide ile vedalaşarak uzaklara gitmek için yola çıktı. Pehlivan ise yurt dışı görevine başlamadan Şirin’le evleneceğini söyledi.

‘Teşkilat’, yeni bölümleriyle, yeni sezonda da pazar akşamı TRT 1’de olacak.