Ana sayfa Sosyal Medya Ebru Şahin’in Gizli Bahçe dizisindeki karakteri birçok kadına ilham kaynağı olacak!

Ebru Şahin’in Gizli Bahçe dizisindeki karakteri birçok kadına ilham kaynağı olacak!

tarafından ker_def

NOW’ın, yapımını TMC Film’in, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, başrollerini Murat Yıldırım ve Ebru Şahin’in paylaştığı yeni dizisi “Gizli Bahçe” 15 Ekim Salı günü izleyiciyle buluşuyor. Güzel oyuncu Ebru Şahin dizide genç ve bekar anne Nazlı Orman karakterine hayat veriyor.

Gizli Bahçe’de, tüm hayatını oğlu Memo’ya adayan Nazlı, Demir’in başlattığı velayet savaşına karşı verdiği büyük mücadele ile ekran başındaki izleyenleri derinden sarsacak.

Sosyal medya ortamında daha şimdiden Nazlı karakterine olan ilginin çok arttığını görebilirsiniz. Kadın izleyicilere ilham kaynağı olabilecek bir karakter ile izleyicilerin karşısına çıkacak olan Ebru Şahin’e hem ülkemizden hem de yurt dışındaki hayranlarından yeni projesinde büyük destek yağıyor.

Çarpıcı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekecek dizide Nazlı, kimseye muhtaç olmadan oğlunu büyütmek için elinden geleni yaparken hayatının en büyük savaşına girdiği Demir’le birlikte (Murat Yıldırım) aşkla da tanışacak.

Hikayesini Neşe Şen’in, senaristliğini Emre Özdür ve Hazar Kozice’nin, yönetmenliğini ise Recai Karagöz üstlendiği “Gizli Bahçe” 15 Ekim Salı günü saat 20.00’de NOW’da.