Ana sayfa Dizi Analiz Kızılcık Şerbeti dizisi milli maça rağmen çok başarılı iş çıkardı!

Kızılcık Şerbeti dizisi milli maça rağmen çok başarılı iş çıkardı!

tarafından ker_def

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu ile Doğukan Güngör’ün paylaştığı reyting rekortmeni dizisi “Kızılcık Şerbeti” Cuma akşamı ekrana gelen bölümüyle en çok izlenen dizi oldu.

Kızılcık Şerbeti dizisi bu hafta tüm izleyici gruplarında da reytinglerde ikinci sırada yer aldı. Türkiye ile Karadağ milli maçına rağmen dizinin çok iyi oranlar elde ettiğini söylemek gerekiyor.

Sosyal medyaya da damga vuran dizi, #KızılcıkŞerbeti etiketi ile X’in TT listesinde yaklaşık 6 saat yer alarak gündem oturdu.

KIZILCIK ŞERBETİ’NİN 71. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

ÖMER VE KIVILCIM BOŞANDI!

CEMAL’İN FARKLI YÜZÜ ORTAYA ÇIKTI!

Dizinin ekrana gelen bölümünde; Doğa ve Fatih, aşk yaşadıkları dönemde özel mekanları olan kafede tesadüfen yüz yüze geldi. Görkem’le olan evliliğinde yaşadığı çıkmazı Doğa’ya anlatan Fatih’in her şeye rağmen yeniden baba olacağı için mutlu olduğunu dile getirmesi Doğa’yı hüzünlendirdi.

Eski aşıkların adeta dertleştiği akşamdan sonra Fatih’in aklı Doğa’da kaldı. Cemre’yi gezdirmek için yeniden buluşan Doğa ve Fatih’in tatlı sert çekişmesi bölümün en beğenilen sahneleri arasında yer aldı.

Kıvılcım ve Ömer, boşanma davasından önce bir araya geldiler. Ömer, Kıvılcım’ı sevdiğini dile getirse de onu ikna edemedi. İkilinin duygu yüklü boşanma davasının ekrana geldiği bölümde Ömer ve Kıvılcım arkadaş kalmak üzere ayrıldılar.

Meri’nin Alev bebeği, Abdullah’la birlikte doktor kontrolüne götürmesine Pembe tepki gösterdi. Hastanede yatan çocuklara düzenlenen eğlencenin iptal olduğunu duyan Meri gönüllü oldu. Çocuklara moral vermek için onlarla zaman geçiren oyun oynayan Meri’ye, Abdullah’ın etkilendiğini söylemesi dikkat çekti.

Bölümün final sahnesinde ise Cemal, Kıvılcım’ı bekarlığını kutlamak için yemeğe davet etti. Kıvılcım’a karşı duygularını açmak isteyen Cemal, Kıvılcım’ın tavrı nedeniyle adım atamadı. Buluşmanın ardından Kıvılcım, Cemal’e teşekkür etmek için aradığında izleyici Cemal’in farklı bir yüzüyle tanıştı.

Cemal, yaptığı telefon konuşmasıyla Kıvılcım’ın yeni kitap projesini karalaması için bir kişiye emir verdi. Kıvılcım’ı takip eden Cemal’in telefonu kapattıktan sonra “Kollarımda ağlarken seni teselli edeceğim günü iple çekiyorum canım sevgilim.” sözleri bölümün finaline damga vurdu.