Ana sayfa Sosyal Medya Aras Bulut İynemli’yi Kanal D dizisine bekleyenler çok beklemesin!

Aras Bulut İynemli’yi Kanal D dizisine bekleyenler çok beklemesin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisinde Yamaç Koçovalı olarak 4 sezon boyunca ekranda başarıyla yer alan Aras Bulut İynemli için şimdi dinlenme zamanı… Çukur dizisi geçtiğimiz hafta 131. bölümü ile birlikte muhteşem bir final yaparak ekran ömrünü tamamladı.

Ünlü oyuncunun hayranları ise daha şimdiden yeni projesini merak etmeye başladı bile… Başarılı performansı ile Çukur’da kariyerinin en iyi çıkışını yapan İynemli, sinema performansıyla da çok konuşulmuştu. Geçtiğimiz günlerde oyuncu için de bir iddia ortaya atılmıştı.

Bu iddiaya göre Aras Bulut İynemli’nin ismi Sadakatsiz isimli Kanal D dizisiyle geçiyordu. Haziran başında 31. bölümü ile sezon finali yapan Sadakatsiz, ikinci sezonda bazı değişimlerle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Sadakatsiz dizisine yeni karakterlerin katılması bekleniyor. Aras Bulut İynemli’inin ismi de bu çerçevede dile getirilmişti. Ancak bu iddialar Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu’nun köşesinden yalanlandı.

Koloğlu, iddiaları muhataplarına sordu ve aldığı yanıtı yazdı: “Bomba iddia olarak ortaya atıldı. ‘Yeni sezon Aras Bulut İynemli, ‘Sadakatsiz’e katılacak’ diye yazıldı. Biz de sorduk nedir ne değildir. ‘En güvenilir kaynaktan’ öğrendik. “Onun için yazılmış/yazılacak bir rol yok” gelen cevap…”