Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda’nın gözyaşlarına boğan Duygu’su, Kalp Yarası’yla ekrana geliyor!

Kırmızı Oda’nın gözyaşlarına boğan Duygu’su, Kalp Yarası’yla ekrana geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Süreç Film tarafından çekilen Kalp Yarası dizisi çok yakında ATV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerini Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin’in paylaştığı, Merve Çağıran, Toprak Can Adıgüzel, Şenay Gürler, Mahir Günşiray, Meltem Gülenç ve Rıza Akın gibi usta isimlerin eşlik ettiği Kalp Yarası çok yakında ATV ekranlarında olacak.

Ekrana gelmek için geri sayımı sürdüren diziye yeni oyuncular da katılmaya devam ediyor. Gazeteci Birsen Altuntaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda hikayesi Antakya’da geçen diziye katılan yeni ismin Naz Sayıner olduğunu duyurdu.

Naz Sayıner çok genç bir oyuncu. Halen liseye giden 2003 doğumlu Naz Sayıner, oyunculuk kariyerine 2016 yılınca Gecenin Kraliçesi adlı dizideki Burcu rolüyle başladı. Genç oyuncu ardından sırasıyla Bana Sevmeyi Anlat, Siyah Beyaz Aşk ve Bir Deli Rüzgar dizilerinde rol aldı.

Kırmızı Oda'nın gözyaşlarına boğan Duygu'su, Kalp Yarası'yla ekrana geliyor! 7

Genç oyuncu en son rol aldığı Kırmızı Oda dizisinde ise oyunculuktaki yeteneğiyle dikkatleri üzerine çekti. Naz Sayıner, Kırmızı Oda’da tacize uğramış Duygu isimli bir karakteri canlandırdı.

Ailesinden çekindiği için yaşadıklarını anlatamayıp terapiye gelen Naz Sayıner özellikle “ya ben ne yapacağım bilmiyorum, annemler beni öldürür, evlatlıktan reddeder” sözleriyle izleyicileri göz yaşına boğmuştu.

Duygu Sayıner yeteneğini şimdi de Kalp Yarası’nda konuşturacak. Genç oyuncu yeni dizide Müge Güvenci karakterini canlandıracak.