Ana sayfa Dizi Haberleri Baba, Show TV’nin 2022 yılındaki en iddialı dizisi olacak!

Baba, Show TV’nin 2022 yılındaki en iddialı dizisi olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında 2022 yılının başlarında yeni bir dizi başlayacak. Tüm dizi hayranlarının yakından takip edeceği yapımın ismi Baba olarak belirlendi.

Daha önce Bir Gece Ansızın ismi ile Show TV’nin hazırladığı projenin Baba olarak değiştirildiği ortaya çıktı. Tolga Sarıtaş başrolde yer alacak ve Arıza’nın ardından yeniden Show TV’de hayranlarının karşısına çıkacak.

Usta oyuncu, Şahsiyet ile Emmy’de ‘en iyi erkek oyuncu’ seçilen Haluk Bilginer’i de yine Baba filminin başrolünde göreceksiniz. 4 sezon boyunca büyük başarı kazanan Çukur dizisinin senaristi Gökhan Horzum’un hikayeyi yazması da projenin ne kadar derinlikli ve başarılı olabileceğine yönelik izlenim veriyor.

Baba, Show TV'nin 2022 yılındaki en iddialı dizisi olacak! 8

Baba isimli yeni dizinin ilk fragmanı yayınlanınca beklentiler de bir hayli arttı. Haluk Bilginer’in güçlü sesi ve etkileyici oyunculuğu kendisini fragmanda bile gösteriyor.

Tolga Sarıtaş hayranları da büyük bir heyecan ile “Bir Anadolu Hikayesi” olarak öne çıkan Baba dizisini bekliyor.

Ay Yapım imzasını taşıyan dizide Saruhanlı ailesinin hayatına dair bir hikaye anlatılacak. Birbirlerinden kopan ailenin bir uçak kazası sonrası değişen hayatları, çok etkileyici bir senaryo ile anlatılacak.

Çağrı Bayrak yönetmen olurken, bazı oyuncular da netleşti.

Baba, Show TV'nin 2022 yılındaki en iddialı dizisi olacak! 9

Zeynep Tuğçe Bayat, Beril Pozam, Taner Rumeli ve Özge Özacar ile görüşmelerin yapıldığı belirtilen dizi için Tolga Sarıtaş ilk açıklamasını yapmıştı.

Oyuncu, “Aile hikayesi olduğu yazıldı. Kalabalık bir cast ve geniş kapsamlı bir proje olduğu için detaylı çalışılıyor. Onun için bekliyoruz. Cast tamamlanınca yola çıkacağız” açıklamasını yaptı.

Tolga Sarıtaş’ın da aktardığı gibi Ay Yapım proje için çok titiz bir çalışma yürütüyor ve oyuncu seçimlerinin karakterlere en uygun şekilde gerçekleşmesi için büyük emek veriliyor.

Yayınlanan ilk fragman hem heyecanı artırdı hem de beklentiyi daha da yükseltti.