Ana sayfa Sosyal Medya Baht Oyunu dizisinin kamera arkasında iş ve eğlence iç içe geçmiş durumda!

Baht Oyunu dizisinin kamera arkasında iş ve eğlence iç içe geçmiş durumda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamlarının eğlenceli dizisi Baht Oyunu’ndan kamera arkası görüntüleri gelmeye devam ediyor. Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel ikilisini başrolde buluşturan dizinin setinde çok eğlenceli anlar yaşandığı kamera arkası görüntüleri ile anlaşılıyor.

Sette yoğun bir çalışma içindeki ekip, birbiri ile kısa sürede kaynaştı. Hem kapalı hem de açık mekanlardaki çekimlerde de ekip işini ciddiyetle yürütürken arada eğlenceli anlar da yaşanıyor.

Sahne çekimleri arasında Cemre Baysel’in şaşkınlık anları ve cep telefonu ile meşgul olması dikkat çekerken, tüm ekibin çekimler sırasında ne kadar eğlendiği de kamera arkasındaki görüntülere yansıdı.

Baysel’in ağaca çıktığı sahnelerin arka planı da yansıtıldı. Baysel, ağaca bir ekip arkadaşının yardımı ile çıkıyor. Ayrıca set ekibi de doğa ile iç içi ortamda çekilen bu sahnede bir hayli eğleniyor.

Çekimlerin nasıl gerçekleştirildiğinin detayını da görebileceğiniz eğlenceli görüntüleri aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz.

Dizinin Konusu: ‘Baht Oyunu’, ilk aşkıyla mutluluğu bulamayan ve sonsuza kadar mutsuz olacağına inanan Ada’nın hikayesidir. Gönlünü çalıştığı şirketin sahibi olan Bora’ya Aşık olan Ada, ilk aşkıyla evlenmezse ömür boyu mutsuz olacağı inancı ile yaşamıştır. Ada için rüyalarda ve aşkta imkansızlık söz konusu değildir.