Ana sayfa Dizi Haberleri Baht Oyunu hem Cemre Baysel hem de Aytaç Şaşmaz için büyük bir sınav oldu!

Baht Oyunu hem Cemre Baysel hem de Aytaç Şaşmaz için büyük bir sınav oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları Kanal D ekranında yayınlanmaya başlanan Baht Oyunu dizisi, izleyicilerden ilgi gören bir yapım oldu. Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin eğlenceli bir hikayesi bulunuyor.

Dizide iki genç oyuncu da önemli bir sınav veriyor. Ramo dizisinde parlayan Cemre Baysel, sonrasında ise Sol Yanım isimli dizide şımarık zengin kadın rolünde oldukça başarıyı bir iş çıkartmıştı. Şimdi ise oyuncu Baht Oyunu ile kariyerinin önemli performanslarından birisini sergiliyor.

Hekimoğlu dizisinin sevilen karakteri Emre ile önemli bir adım atan Aytaç Şaşmaz ise Baht Oyunu dizisinde çok farklı bir karakterde ve oldukça iyi bir görüntü sergiliyor. Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, her iki genç oyuncu için de dizinin bir sınav niteliğinde olduğu değerlendirmesinde bulundu.

Sina Koloğlu, beklentinin yüksek olduğunu belirttiği dizi için, ‘Daha iyisi olmaz mıydı?’ sorusunu sorarak dikkat çekti.

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ı da değerlendiren Koloğlu şöyle yazdı:

“Cemre Baysel ‘Sol Yanım’da şımarık zengin kadını anlatır bir oyunculuk sunmuştu. Burada başrol. Onun için de bir imtihan gibi gelecekteki oyunculuk günleri adına…

Aytaç Şaşmaz rolünü anlamış, çerçevesini çizmiş, oynuyor. Ev ahalisinin bir konu daha dikkatini çekti; “Altan Erkekli yazlık dizilerin vazgeçilmezi burada da mevcut” dedi.”

Baht Oyunu hem Cemre Baysel hem de Aytaç Şaşmaz için büyük bir sınav oldu! 7