Ana sayfa Dizi Haberleri Barbaroslar başaramadı ama TRT1, Alparslan dizisine çok güveniyor!

Barbaroslar başaramadı ama TRT1, Alparslan dizisine çok güveniyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında sezon öncesinde iki önemli dizi öne çıkıyordu. Bu dizilerden birisi Barbaroslar diğeri ise Alparslan… İkisi de tarihi yapımlar ve ikisi için de büyük emekler harcandı.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli dizi perşembe akşamları yoluna devam ediyor. Hikayesi noktasında eleştiriler alan dizinin deniz sahneleri de yeterince iyi olmadığı için izleyiciler tarafından eleştiriliyor. Barbaroslar dizisinin bu sezon TRT1’in en başarılı yapımı olması bekleniyordu. Ancak bu gerçekleşmedi. Perşembe rekabetinde dizinin ikincilik için mücadele ettiğini belirtelim.

TRT1’de yeni bir dizi daha başlıyor. Barbaroslar’ın elde edemediği yüksek reytingleri Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin sağlaması bekleniyor. Artık pazartesi akşamları Büyük Selçuklu sultanı Alparslan’ın hikayesine kilitleneceksiniz.

Akli Film imzasını taşıyan proje için yeni bir plato oluşturuldu. O döneme ait kostümler, aksesuarlar, dekorlar derken çok büyük bir hazırlık yapıldı.

Alparslan dizisinin her detayı titizlikle hazırlandı ve ilk bölüm itibariyle de izleyicilerin ilgisinin yüksek olması bekleniyor. TRT1’in bu sezon en başarılı çıkışı yapan projesi olarak Alpraslan’ın öne çıkma beklentisi var.

8 Kasım Pazartesi akşamı başlayacak olan ilk bölüm ile birlikte reyting rekabeti de sertleşecek. Yasak Elma’nın üç haftadır birinci olduğu pazartesi akşamları, Üç Kuruş dizisi de geçen hafta iyi bir başlangıç yaptı. Kalp Yarası ise atv için reyting kovalıyor.

Bakalım Alparslan dizisi ilk bölümü ile izleyicileri kendisine bağlamayı başarabilecek mi?