Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma dizisinde heyecanla beklenen sır ortaya çıktı!

Yasak Elma dizisinde heyecanla beklenen sır ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisi 3 haftadır tüm kategorilerde birincilik elde etmenin keyfini sürüyor. Dizinin pazartesi rekabetinde öne çıkmış olması, beşince sezonda da başarılı bir iş çıkartacağı anlamını taşıyor.

Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen’in başrollerinde yer aldığı Yasak Elma’nın yeni bölümünde önemli gelişmeler yaşanacak. Kumru karakterinin bir sırrı var ve izleyiciler bu sırrın ne olduğunu çok merak ediyor.

Çağatay ile Kumru’nun yasak aşkını ortaya çıkartan Yıldız, büyük bir savaşa hazırlanıyor. Yıldız’ın bu mücadelesinde izleyici onun yanında ve yapacaklarını heyecanla bekliyor.

Kumru’nun bir sırrının olduğu 119. bölüm fragmanında ifade edildi. İşte o sırrın ne olduğu ortaya çıktı. Yıldız’ın öğrendiği ve ileride kullanacağı bu sırrın detaylarını yeni bölümde bulacaksınız.

Kumru, geçmişte bebek aldırması nedeniyle büyük sorunlar yaşamış birisi. İşte bu sırrı Yıldız öğrenecek. Kumru’nun geçmişine odaklanan Yıldız, önemli detaylar ortaya çıkartacak.

Kumru karakteri de tansiyonu iyice yükseltecek sahneleriyle ilgi çekecek. Doğan ise kızını korumak ve geçmişte yaşadıklarını yeniden yaşamaması adına mücadele ediyor.

Yasak Elma dizisinin 119. yeni bölümünü bu akşam saat 20.00’da Fox TV ekranında izleyebilirsiniz.