Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız’da Hayri karakteri için Erkan Kolçak Köstendil iddiaları sosyal medyada patlama yaptı!

Camdaki Kız’da Hayri karakteri için Erkan Kolçak Köstendil iddiaları sosyal medyada patlama yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Camdaki Kız dizisinin 9. bölümü ile birlikte sezon finali yapmasından sonra akıllarda en çok kalan soru, Hayri karakteri oldu. Dizinin sezon finalinde ortaya çıkan Hayri’nin kim olacağı konusu da bir süredir gündemde.

Bazı ünlü isimlere bu karakter için teklif yapıldığına yönelik haberler de son dönemde yapılmıştı. En son iddia olarak da Çukur dizisinin Vartolu Saddettin karakterini canlandıran Erkan Kolçak Köstendil ile görüşüldüğü bilgileri vardı.

Çeşitli gazetelere de yansıyan bu iddia Köstendil’in hayranlarını da bir hayli mutlu etti. Henüz net olarak anlaşma sağlandığına yönelik resmi bir bilgi yok. Ancak sosyal medyada anlaşmanın sağlandığına yönelik iddialar dolaşıyor.

Camdaki Kız'da Hayri karakteri için Erkan Kolçak Köstendil iddiaları sosyal medyada patlama yaptı! 7

Dizi hayranları da bu iddialar üzerinden Köstendil ile Burcu Biricik’i yan yana getiren paylaşımlar yapıyor. Camdaki Kız, Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlandı. İkinci sezonu Eylül ayında başlaması beklenen Kanal D dizisinde en çok da Hayri karakterinin gelişinin hikayeyi nasıl etkileyeceği merak ediliyor.

Muzaffer rolünde Enis Arıkan sürprizi bir hayli konuşulmuştu. Şimdi de Hayri karakterinde Erkan Kolçak Köstendil’in isminin güçlenmesi sosyal medyada bir hayli gündem oldu.

Resmi açıklamaları izleyiciler heyecanla bekliyor. Yakında bu konuda bir gelişme olabilir.