Ana sayfa Dizi Haberleri Ceyda Düvenci ve Aslı Tandoğan ekranlara dönüyor! Hem de dünyada ilk olacak bir yapımla!

Ceyda Düvenci ve Aslı Tandoğan ekranlara dönüyor! Hem de dünyada ilk olacak bir yapımla!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Uzun süredir ekranlarda görünmeyen Ceyda Düvenci ve Aslı Tandoğan çok farklı bir projeyle ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. West World, The Mandalorian gibi dünya çapında ünlü olmuş dizilerin yapımında kullanılan sanal prodüksiyonla (virtual production) çekilecek dizinin adı Prens. Dizi, dünyanın tamamı sanal prodüksiyonla çekilmiş ilk dizisi olacak.

Senarist ve Oyuncu Giray Altınok’un sosyal medyada yarattığı karakterlerden biri olan Krallık 101’den uyarlanan Prens dizisinin ilk sezonu sekiz bölümden oluşacak. MGX Film’in üstlendiği dizinin yönetmeni ise Bülent İşbilen.

Ceyda Düvenci ve Aslı Tandoğan ekranlara dönüyor! Hem de dünyada ilk olacak bir yapımla! 10

Dizinin oyuncu kadrosunda Ceyda Düvenci, Aslı Tandoğan, Çağdaş Onur Öztürk gibi isimlerin yanı sıra Giray Altınok, Hüseyin Avni Danyal, Serdar Orçin, Onur Özaydın, Bahadır Vatanoğlu, Derya Pınar Ak ve Yılmaz Gruda gibi usta oyuncular da olacak. Komedi türünde olacak dizinin bir dijital platforma yayınlanacağı belirtiliyor.

Ceyda Düvenci ve Aslı Tandoğan ekranlara dönüyor! Hem de dünyada ilk olacak bir yapımla! 11

Dizinin sekiz bölümlük ilk sezonunun çekimleri tamamlandı. Yapım şirketinin sahibi olduğu Türkiye’nin ilk sanal stüdyosunda çekilen dizi, dünyada tamamı bu teknikle çekilen ilk dizi olacak.

Ceyda Düvenci ve Aslı Tandoğan ekranlara dönüyor! Hem de dünyada ilk olacak bir yapımla! 12

Dizinin konusu ise şöyle: Küçük bir ülkenin kralı olan baş karakter bir yandan komşu ülkelerle uğraşırken bir yandan da tuhaf aile bireyleriyle baş etmeye çalışacak.

Ceyda Düvenci ve Aslı Tandoğan ekranlara dönüyor! Hem de dünyada ilk olacak bir yapımla! 13

Sanal prodüksiyon nedir?

Teknoloji, farklı mekânlarda farklı zamanlarda çekilen görüntülerin bir arada tek seferde bir araya getirilmesine olanak sağlıyor. Oluşturulan sanal mekânlar üzerinde yüksek kalitede görseller üretilerek oyunculara ve yönetmene çekim anında sinematik bir deneyimi yaşatılıyor. Dünya çapında büyük ün kazanmış The Mandalorian, West World dizilerinin çekiminde kullanılan bu teknik prodüksiyon süresini oldukça kısaltıyor.