Ana sayfa Sosyal Medya Çukur dizisi finalinden sonra Aras Bulut İynemli için bir ayrılık daha yaşandı!

Çukur dizisi finalinden sonra Aras Bulut İynemli için bir ayrılık daha yaşandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli 4 sezon süren Çukur macerasının ardından yeni yolculuklara çıkma arifesinde bulunurken önemli bir karar daha aldı…

Rol aldığı projelerle yeteneklerini kanıtlayan ve geniş bir hayran kitlesine de ulaşmayı başaran Aras Bulut İynemli, özel hayatında ise Bige Önal ile mutlu birliktelik yaşıyordu. Ancak ikilinin ilişkileri ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

tv100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre Aras Bulut İynemli ile Bige Önal ikilisi ayrılık kararı aldı… 6 yıldır devam eden ilişkinin bittiği ortaya çıktı. Peki neden böyle bir karar alındı? İynemli’nin uzun yıllardır birlikte olduğu Bige Önal’dan ayrılmak isteyen kişi olarak öne çıktığı gelen iddialar arasında…

Çukur dizisi finalinden sonra Aras Bulut İynemli için bir ayrılık daha yaşandı! 7

Çukur dizisi bittikten sonra ikili Göcek’e gitmiş ve birlikte tatil yapmıştı. Ayrılığın altındaki nedenler merak ediliyor. Çiftin evleneceği düşüncesi hakimdi. Ancak Bige Önal bu tür sorulara verdiği olumsuz yanıt ile de biliniyor.

“Sürekli aynı soruyu soruyorsunuz ve aynı cevabı alıyorsunuz Lütfen bir daha sormayın” diye konuşan Bige Önal, evlilik düşüncelerinin olmadığını da ifade etmişti.

Aras Bulut İynemli başarılı projelerin ardından yeniden ekrana dönecek mi, hayranları bunu merak ediyor. Şimdi de çiftin neden ayrıldığına yönelik detaylar merak edilmeye başlandı.