Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisinin iki oyuncusu TRT1 dizisi Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli dizisinde buluştu

Söz dizisinin iki oyuncusu TRT1 dizisi Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli dizisinde buluştu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Söz dizisinin Yasin’i Derda Yasir Yenal için piyango gibi yeni dizi! Hem dijital platformlar hem de televizyon dizileri için projeler üst üste yapılmaya devam ediyor. Bu ortam da en çok kendisini öne çıkartmak isteyen genç isimler için önemli fırsatlar sunuyor. Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli isimli yeni dizinin kadrosunda da genç isimler dikkatleri çekiyor. Bu isimler arasına bir yenisi daha eklendi.

Hazırlıkları devam eden dizi projesi için yeni isimlerden birisi de gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Derda Yasir Yenal oldu. 2016 yılında Sevda Kuşun Kanadında isimli dizide Mustafa karakteri ile dikkatleri çeken oyuncu, sonrasında farklı projelerle kendisini göstermişti. Söz isimli asker dizisinde Yasin karakteri ile dikkatleri çeken Derda Yasir Yenal, Yüzleşme ve Kuşlarla Yolculuk isimli dizilerde de boy göstermişti.

Söz dizisinin iki oyuncusu TRT1 dizisi Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli dizisinde buluştu 8

Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli dizisi yeni sezonun dikkat çeken yapımlarından birisi oldu. Burak Sevinç ile Söz dizisinde aynı sette olan Derda Yasir Yenal, yeni dizide de yine aynı sette yer alacak.

Burak Sevinç, Söz dizisinde Avcı Fethi karakterine hayat vermiş ve çok iyi bir çıkışa imza atmıştı. Oyuncu başarılı performansının ardından da birbirinden farklı projelerde başrol olarak yer almaya devam etti.

Söz dizisinin iki oyuncusu TRT1 dizisi Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli dizisinde buluştu 9

TRT1 için hazırlanan yeni dizinin yapımcısı Tekden Film… Burak Sevinç ve Derda Yasir Yenal dışında dizinin kadrosunda ismi netleşenler şunlar: Sena Çakır, Fırat Kopkorur, Sinan Albayrak, Kemal Başar ve Hüseyin Soysalan.