Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Demet Akbağ, Metin Akpınar heyecanı yaşadı!

Demet Akbağ, Metin Akpınar heyecanı yaşadı!

tarafından ker_def

Geçtiğimiz sezon Akrep isimli Star TV dizisiyle yeniden dizi setlerine dönüş yapan usta oyuncu Demet Akbağ, Metin Akpınar’ı yıllar sonra yeniden sahnede izlemenin heyecanını yaşadı.

‘Metin Akpınar ile Muhabbet’ isimli program hayata geçti ve bir hayal daha gerçekleşti. Metin Akpınar’ın yemek sohbetleri meşhurdur. Hem uzun sürer hem de çok bilgi ve eğlence doludur. 1115 kişinin yer aldığı unutulmaz bir sahne sohbeti de ilk kez düzenlendi. BKM tarafından gerçekleştirilen sohbet programına ünlü oyuncu Demet Akbağ da katıldı.

Metin Akpınar, zaman zaman anılarını anlattı, zaman zaman ise seyircilerinden gelen soruları cevapladı. Demet Akbağ, daha önce Metin Akpınar’ın uzun süren yemek sohbetlerinde yer alan birisi olarak bir kez de izleyiciler arasında onu dinlemek için geldiğini söyledi.

Demet Akbağ, Metin Akpınar heyecanı yaşadı! 7

Program öncesinde konuşan Demet Akbağ, şunları söyledi: “Heyecan içinde bekliyoruz, yıllar geçti aradan kendisini sahnede izlemeyeli. İlk duyduğum andan beri heyecanlıyım. Bize anılarını anlatacak, efsane yıllarından bahsedecek. Onun tatlı sohbetini bir kere de seyirci ile birlikte izlemek için geldim”

Pandemi nedeniyle uzun süredir izleyicilerin arasında böyle kalabalık bir etkinlikte yer almadığını anlatan oyuncu, “Metin Akpınar ile eğlenilir ve öğrenilir. Uzun süredir de topluca bir şey izlememiştim. Onun heyecanı da var. Bu açılışı Metin Akpınar ile yapmak istedim. İnşallah salonlar dolar, tam kapasite coşkulu alkışlarla sahnede insanları gururlandırırız” diye konuştu.