Ana sayfa Dizi Haberleri Sandık Kokusu dizisi iki usta oyuncu Demet Akbağ ve Uğur Yücel ile etkileyici bir fırsat sunuyor!

Sandık Kokusu dizisi iki usta oyuncu Demet Akbağ ve Uğur Yücel ile etkileyici bir fırsat sunuyor!

tarafından ker_def

Sandık Kokusu dizisi çarşamba akşamları Show TV ekranında yayınlanıyor. Bugüne kadar yaptıkları projeler ile milyonlarca izleyiciyi etkileyen, geniş hayran kitleleri bulunan Demet Akbağ ve Uğur Yücel gibi iki usta ismin de bu projede olması seyirciler açısından büyük bir fırsat olarak gözüküyor.

Hem Demet Akbağ zaman zaman dizilerde görünüyor hem de Uğur Yücel farklı karakterleri canlandırma konusunda yetenekleri ile gençleri derinden etkiliyor.

Sandık Kokusu dizisi de bu iki usta ismin bir araya gelmesi bakımından sezonun en önemli yapımlarından birisi olarak öne çıkıyor.

Özge Özpirinçci’nin de etkili oyunculuk performansını sergilediği dizinin 27 Mart Çarşamba akşamı 16. yeni bölümü ekrana gelecek.

Karsu ve Atilla arasında yaşanacakların merakla beklendiği dizide Demet Akbağ ile Uğur Yücel’in sahneleri de merakla bekleniyor.

Filiz karakterinde izlediğimiz Demet Akbağ, yılların tecrübesi ile izleyicileri mest etmeye devam ediyor.

Atilla karakterinin babası Hasan rolü ile geçtiğimiz haftalarda hikayeye dahil olan Uğur Yücel de daha fazla sahnede izleyici ile buluşmayı sürdürüyor.

Filiz ile Hasan karakterlerinin hikayesinin nereye doğdu ilerleyeceği de 16. bölümde ortaya çıkacak ve izleyiciler detayları şimdiden merak ediyor.

Ömer, Filiz’i estetik doktoruna götürme bahanesiyle Hasan ile buluşturur. Filiz, Ömer’in benzin almasını beklerken Hasan gelir ve Filiz’e evinde beklemesini teklif eder ve Filiz kabul eder. Filiz de Hasan’dan etkilenince tekrar buluşmak için adımlar atarlar.