Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı’nın yıldızı Berk Atan’ın büyük bir hayali var!

Gönül Dağı’nın yıldızı Berk Atan’ın büyük bir hayali var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Berk Atan, Gönül Dağı isimli TRT1 dizisiyle birlikte kısa sürede geniş kitleler tarafından sevilen bir oyuncu haline geldi. 2013 yılından bu yana sektörde yer almasına rağmen, oyuncunun en büyük çıkış yaptığı yapım Gönül Dağı dizisidir.

Güneşin Kızları isimli dizideki Savaş karakteri ile tanınan oyuncu; Dayan Yüreğim ve Cennet’in Gözyaşları isimli dizilerde çok başarılı işlere imza attı. Gönül Dağı isimli TRT1 dizisi ise oyuncunun geniş kitlelere kendisini sevdirmesi ve büyük popülerlik kazanmasını sağladı.

Dizide gençlere örnek olmaya çalışan Taner karakteri ile izlediğimiz Berk Atan, hayatından çok memnun. Eskişehir’de yapılan çekimlerde uzun zaman harcayan oyuncu, Taner’in icatlar yaparak gençlere yol göstermeyi sürdüreceğini söyledi.

Berk Atan, “Hayatın zorlukları Taner’e yeni engeller çıkartsa da o azmiyle ve inancıyla yaptığı mücadeleyle her zaman başarılı olacak ve icatlarıyla gençlere yol göstermeye devam edecek” diye konuştu.

Oyuncunun bir de büyük hayali olduğu ortaya çıktı. Kapadokya’da yapılan balayı çekimlerinin güzel geçtiğini belirten oyuncu, “Ben de balayında tüm dünyayı gezmek istiyorum. Ülkemizde uğrayacağım ilk duraklardan biri de Kapadokya olacak” ifadelerini kullandı.

Oyuncu, kendi balayında tüm dünyayı gezmek gibi çok uzun süreçli ve büyük hayaller kuruyor. Bakalım Berk Atan bu hayalini gerçekleştirme fırsatı bulabilecek mi?