Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisi 143. bölümüyle Cumartesi akşamı sürprizlerle beşinci sezona başlıyor!

Gönül Dağı dizisi 143. bölümüyle Cumartesi akşamı sürprizlerle beşinci sezona başlıyor!

tarafından ker_def

Dört sezon boyunca her hafta zirvede yer alarak bir rekora imza atan Gönül Dağı’nın Beşinci sezon 143. Bölümü, 7 Eylül Cumartesi saat 20.00’de TRT 1 ekranlarına geliyor.

Gönül Dağı’nın 5. Sezonu’nda izleyicileri birbirinden ilginç sürprizler bekliyor. Gedelli kasabası, yine hüzünlü ve eğlenceli olaylara sahne olacak. Kasabaya, Kaya ailesine yeni dostlar katılacak, izleyiciler Gönül Dağı’nın sıcak, samimi, sevgi yüklü hikayelerini yine keyifle seyredecek. Yine Cumartesi akşamları Türkiye’de Gönül Dağı rüzgarları esecek.

Gönül Dağı’nın yeni sezon 143. Bölümünde neler olacak? İşte tüm detaylar:

“Kaya Ailesi, Zahide’nin yasını tutarken kasabaya amcaoğullarının deprem icadını tebrik için yetkililer gelecektir. Veysel ve Ramazan, kendilerini müsteşarlarla birlikte endemik bitki arayışı içinde bulurlar. Müsteşarların gerçekte dolandırıcı olduğunu anlayan amcaoğulları bu durumdan nasıl kurtulacaktır?

Taner, İrfan’ın mezarında kendi babalarının yattığını iddia eden iki kardeşle karşılaşır. Taner bu durumda ne yapacaktır?

Ciritçi, Zahide Çiçeği’ni bulabilmek için bir yolculuğa çıkmıştır. Yolculuk sırasında Ciritçi neler yaşayacaktır?

Sefer, Zahide’nin emanetleri için çabalamaya devam ederken Sedef ve İsmet’in okula gitmeme kararı ile şok olur. Sefer ve çocukları ikna edebilecek midir?”

Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı ve Aslı Kahraman’ın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Teoman Gök kaleme alıyor.

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’nda yer alan oyuncular şöyle: “Nazlı Pınar Kaya, Melis Sevinç, Hazal Çağlar, Ferdi Sancar, Erdal Cindoruk, Ege Aydan, Süeda Çil, Serkan Kuru, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Burak Can, Nuri Gökaşan, Zümre Meğreli, Hüseyin Sevimli, Öge Sözbaş, Müjde Zeynep Akdeniz, Şive Şenözen, Ulviye Karaca, Sait Seçkin, Hande Nur Tekin, Sercan İnceer, Burak Haktanır, Faruk Karagül, Gözde Dernek, Kaptan Gürman, Öznur Yağcı, Mesude Türkmen, Kaan Şençubukçu, Ataberk Tufan, Ömer Batu Dağlı, Bade Irazlı, İmren Şengel, Kübra Balcan, Zeynep Bostancı, Mehmet Yiğit Uzunal.”

Gönül Dağı 7 Eylül 2024 Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de…