Ana sayfa Sosyal Medya Hekimoğlu’nun Zeynep’i Damla Colbay’ın kendine büyük bir hedef belirledi

Hekimoğlu’nun Zeynep’i Damla Colbay’ın kendine büyük bir hedef belirledi

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 28 yaşında ki Damla Colbay kariyerinin en güzel zamanlarını yaşıyor. Colbay, Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım ve Aytaç Şaşmaz gibi isimlerle birlikte rol aldığı ‘Hekimoğlu’ dizisine sürpriz bir şekilde veda etmişti.

Dizide Dr. Zeynep Can karakterine hayat veren Colbay, Kanal D’nin ilgiyle izlenen ‘Hekimoğlu’ dizisinin final yapmasına 5 bölüm kala diziden ayrılmıştı.

Hekimoğlu’nun Zeynep’i Damla Colbay’ın kendine büyük bir hedef belirledi 9

Güzel oyuncu diziden ayrıldıktan sonra ilk iş saçlarını kestirdi ve tatile çıktı.

Sevgilisi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Ali Osman Çiçek’le birlikte tatilin tadını çıkaran Damla Colbay Instagram’da bol bol tatilden kareler paylaşıyor.

Hekimoğlu’nun Zeynep’i Damla Colbay’ın kendine büyük bir hedef belirledi 10

Bir röportajında, oyunculuk kariyerine tam vaktinde ve çok doğru ekiplerle başladığını düşündüğünü söyleyen güzel oyuncu; ‘Umarım bundan sonrası için de böyle devam eder. Film, dizi ya da tiyatro sahnesinde sağlığım yerinde olduğu sürece var olmak istiyorum.’ açıklamasını yapmıştı.

Hekimoğlu’nun Zeynep’i Damla Colbay’ın kendine büyük bir hedef belirledi 11

Pedro Almodóvar hayranı olduğunu da belirten Colbay, en büyük hayalinin belki bir gün ünlü yönetmenin bir filminde oynamak ve Oscar almak olduğunu açıklamıştı.

‘Colbay verdiği röportajda sözlerini; ‘Son dönemde İngilizcemi ilerletmek için çalışıyor, özel dersler alıyorum. Önüme çıkan her şey bana İngilizcemi geliştirmemi söyler gibiydi. Yaşımın genç olması bu anlamda beni motive ediyor. Umarım uluslararası bir yapımda rol alabilirim.’ şeklinde sürdürmüştü.

Damla Colbay’ın tatilden yaptığı Reels videosunu aşağıda izleyebilirsiniz; Colbay videoya, ‘Tatilde yaptığımız tüm yüzme yarışmalarını kazanmanın haklı gururu’ yazarak sevgilisini etiketledi.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

???? (@damlacolbay)’in paylaştığı bir gönderi