Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kıvılcım Ural, eski eşi Kaan Tangöze’ye hala aşık!

Kıvılcım Ural, eski eşi Kaan Tangöze’ye hala aşık!

tarafından ker_def

Kıvılcım Ural’dan samimi açıklamalar… teve2’nin sunuculuğunu Esin Övet, Ebru Şancı Öztürk ve Timuçin Güner’in yaptığı, hafta içi her gün saat 11.00’de canlı yayınla ekrana gelen programı “teve2 Magazin Masası”na bugün ünlü şarkıcı Kıvılcım Ural bağlandı. “Aşktan ölen var mı?” isimli yeni şarkısını ve klibini yayınlayan güzel şarkıcı Ural, “teve 2 Magazin Masası’na” telefonla bağlanarak bilinmeyenlerini anlattı.

“Kaan’la birlikte evde biber dolması yapıyoruz.”… Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ile evlenen ve bir kız çocuğu olan Kıvılcım Ural, ev yaşantısını anlattı. Evde yemek yapan bir aile olduklarını söyleyen Kıvılcım Ural, “Çocuklar eve gelince Kaan’la birlikte yemek yapıyoruz. Pandemide Kaan’ın yemek yeteneği ortaya çıktı. Birlikte biber dolması yapıyoruz.” dedi…

“Kaan’a 18 yaşından beri aşığım.”… Programın sunucularından Esin Övet’in sorduğu “Kaan’a hala aşık mısın?” sorusuna “Kaan’a hala çok aşığım, kalbim o kadar çarpıyor ki umarım kalpten gitmem.” sözleriyle cevap veren güzel şarkıcı, aşkını anlatırken Kaan Tangöze’ye 18 yaşından beri aşık olduğunu itiraf etti.

“teve2 Magazin Masası” hafta içi her gün saat 11.00’de canlı yayınla teve2’de..