Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Büşra Develi’den karavan pozu geldi ama takipçilerinin oyuncudan bir isteği var!

Büşra Develi’den karavan pozu geldi ama takipçilerinin oyuncudan bir isteği var!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Geçtiğimiz sezon ATV’de yayınlanan Akıncı dizisinde Şükrü Özyıldız ile baş rolü paylaşan Büşra Develi yeni sezonda tercihini dijitalden yana yaptı.

Bein Connect’te yayınlanacak Erkek Severse adlı diziyle anlaşan oyuncunun partneri de Alperen Duymaz oldu. Hazırlıkları uzun zamandır devam eden dizinin çekimleri başladı.

Büşra Develi instagram hesabından sette karavandan fotoğraflarını çekerek takipçileriyle paylaştı. Oyuncunun paylaşımını gören bazı takipçileri hemen fotoğrafın altına ‘Alperen Duymaz ile fotoğraf bekliyoruz’ yorumunda bulundu.

Büşra Develi'den karavan pozu geldi ama takipçilerinin oyuncudan bir isteği var! 17

Hikayesini, daha önce No: 309 ve Erkenci Kuş dizilerinin senaryosuna imza atan Aslı Zengin’in yazdığı ve Gold Film imzasını taşıyan romantik komedi tarzındaki Erkek Severse’de Büşra Develi, eşinden boşanmış ve iki çocuğu ile hayatta kalma savaşı veren ‘Zeynep’ isimli bir karaktere hayat verecek.

Alperen Duymaz ise online alışveriş sitesi sahibi ‘Kenan’ı canlandıracak.  Dizinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Büşra Develi karavan paylaşımlarıyla heyecanı artırdı. Oyuncu önümüzdeki günkerde, takipçilerinin sesine kulak verip partneriyle bir fotoğraf paylaşacak mı merak konusu oldu.

Büşra Develi'den karavan pozu geldi ama takipçilerinin oyuncudan bir isteği var! 18

Erkek Severse de ikiliye, Tolga Güleç, Görkem Sevindik, Yağız Can Konyalı ile Aslı Sümen de eşlik ediyor.