Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinin reytingleri ve sosyal medya ilgisi geçen sezona göre biraz azaldı!

Kızılcık Şerbeti dizisinin reytingleri ve sosyal medya ilgisi geçen sezona göre biraz azaldı!

tarafından ker_def

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu ile Doğukan Güngör’ ün paylaştığı reyting rekortmeni dizisi “Kızılcık Şerbeti” önceki akşam ekrana gelen nefes kesen bölümüyle zirvedeki yerini aldı.

Dizinin tüm izleyici gruplarında da çift haneli oranların çok altında ama diğer yapımlara bakıldığı zaman çok başarılı reytingler elde ettiği görülüyor. İkinci sezonda birçok bölümde çift haneli reytingler elde edebilen bir dizi için 3. sezon başlangıcı iyi olsa da geçen sezondaki kadar yüksek ilgi görüp görmeyeceği tam olarak anlaşılamadı.

KIZILCIK ŞERBETİ DÜNYA GÜNDEMİNDE!

Dizi, #KızılcıkŞerbeti etiketi ile X’in TT listesinde 7 saat Türkiye, 3 saat ise Dünya gündeminin zirvesinde yer aldı. Dizinin reytingleri gibi sosyal medya ilgisi de dikkat çekiciydi. İkinci sezonda çok geniş bir kitleyi etkileyen dizinin 3. sezonda da aynı etkiyi oluşturup oluşturamayacağı ilerleyen bölümlerde daha net anlaşılacak.

KIZILCIK ŞERBETİ’NİN 68. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Dizinin yayınlanan bölümünde; avukatla görüşen Kıvılcım, babasının karşısında şansı olamayacağını anlayarak Alev bebeği, Sönmez’in itirazlarına rağmen Meri’nin yardımıyla Abdullah’a teslim etti. Bölümde, Abdullah’ın titizlikle seçtiği dadının Alev bebeğe uyuması için verdiği damla izleyenleri şoke etti.

Ömer, Metehan’ın yardımıyla Kıvılcım’la görüşmeyi başardı fakat Kıvılcım, Ömer’i affetmedi. Kıvılcım, karşılaştığı Görkem’den Ömer hakkında duyduklarıyla bir kez daha yıkılırken, Cemal’in teklifini kabul ederek iş hayatına geri dönmeye karar verdi.

Doğa ve Fatih’in, Cemre için bir araya geldiği sahnede Doğa’nın, Giray’ın babasının evine taşındıklarını söylemesi aralarında yeni bir tartışma konusuna neden oldu.

Abdullah’ın tüm mal varlığına Pembe’nin tedbir koydurtması ve Mustafa’nın şirket hisseleri dağılımında babasının adil davranmadığını öğrenmesi Ünal Holding’de dengelerin değişmesine neden oldu.

Holdingde yapılan oylamada Mustafa’nın, Abdullah’a karşı oy kullanması Ömer’in şirkette hisse çoğunluğuna ulaşmasına neden oldu. Abdullah ve tüm ailesini karşısına alan Mustafa, yeni krizin fitilini ateşlemiş oldu. Bu durumu fırsat bilen Görkem’in ise Fatih’e “İzin ver, seni Ünallar’ın patronu yapayım.” sözleri bölümün final sahnesine damga vurdu.

Oylama sonrası kriz çıkan Ünallar’ın evinde Görkem’in bir planı vardı. Fatih’e ‘İzin ver seni Ünallar’ın patronu yapayım!’ dedi ve bu sözleri finale damgasını vurdu.