Ana sayfa Dizi Fragmanları Kızılcık Şerbeti 68. yeni bölümde Ünal ailesinde krizler büyüyor!

Kızılcık Şerbeti 68. yeni bölümde Ünal ailesinde krizler büyüyor!

tarafından ker_def

Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti dizisi üçüncü sezona da çok iyi başladı. Geçen hafta yayınlanan bölüm ile izleyicilerin karşısına çıkan dizinin yeni bölümünde yine önemli gelişmeler yaşanacak.

Ünal ailesinin holdingde birbirlerine gireceği Kızılcık Şerbeti’nin 68. Bölümünde yaşanacakların detayı şöyle:

Giray’ın üvey annesi Heves ile ilişkisi olduğundan haberdar olmayan Doğa, evliliğinin rayında gittiğini düşünmekte ve böyle sürmesi için çaba harcamaktadır. Pembe boşanma davası için kolları sıvamıştır.

Abdullah bir yandan kızını yanına almak için çabalarken bir yandan da Pembe’nin açmış olduğu dava ile uğraşmaktadır. Bu arada babasının şirket hisselerini dağıtırken kendine haksızlık ettiğini öğrenen Mustafa, ona karşı cephe alır.

Bu durum şirkette olduğu kadar Ünallar’ın evinde de büyük fırtınalara neden olacaktır. Cemal ve Kıvılcım arkadaşlığı yavaş yavaş gelişmektedir. Bebek Alev’in velayeti konusunda bir şey yapamayacağını anlayan Kıvılcım, bebeği Abdullah’a teslim eder.

Kocasını geri kazanmak için her yolu deneyen Görkem bu sefer de şirketteki karışıklıktan yararlanmak ister.

Kızılcık Şerbeti’nin kadrosunda yer alan isimler şöyle:

“Barış Kılıç (Ömer), Evrim Alasya (Kıvılcım), Ahmet Mümtaz Taylan (Abdullah), Sıla Türkoğlu (Doğa), Sibel Taşçıoğlu (Pembe), Doğukan Güngör (Fatih), Ceren Yalazoğlu (Nursema), Feyza Civelek (Nilay), Emrah Altıntoprak (Mustafa), Şebnem Bozoklu (Meryem), Fırat Çelik (Cemal), Özge Özacar (Görkem), Şebnem Dönmez (Heves), Kaan Taşaner (Giray), Rahimcan Kapkap (Metehan), Soydan Soydaş (Kayhan), Sevim Erdoğan (Leman), Özlem Çakar Yalçınkaya (Sevilay), Bahtiyar Memili (Zülkar) ve Aliye Uzunatağan (Sönmez).”

“Kızılcık Şerbeti” yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!