Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dikkat etsin, Sadakatsiz dizisi zirveye göz kırptı!

Kuruluş Osman dikkat etsin, Sadakatsiz dizisi zirveye göz kırptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları reyting yarışında bir numaralı dizi olarak Kuruluş Osman gözüküyor. atv ekranında yayınlanan dizinin üçüncü sezonu da çok başarılı şekilde devam ediyor. Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı dizinin etkileyici bir hikayesi, güçlü bir prodüksiyonu ve iyi oyunculardan kurulu bir ekibi var.

Tüm bu özellikleri ile Çarşamba akşamları reytinglerde bir numaralı yapım olmayı sürdüren Kuruluş Osman dizisi, 73. bölümü ile 1 Aralık akşamı yine harika işler başardı. Dizi tüm reyting kategorilerinde iyi oranları elde ederek birinci oldu… Geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi zirvede rakipsiz görünen Kuruluş Osman için, Sadakatsiz dizisi yeniden tehlikeli bir duruma geldi.

Daha önce Sadakatsiz dizisi rakibini AB grubunda geçebiliyordu. Son dönemde Sadakatsiz’deki gerileme nedeniyle Kuruluş Osman zirvede bir hayli rahattı. Ancak Kanal D dizisi, ikinci sezon performansı ile yeniden birincilik için aday durumuna geldi.

1 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanan Sadakatsiz dizisinin 41. bölümü çok etkileyiciydi. Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş’in başrollerinde yer aldığı dizinin reytingleri de bir hayli yükseldi.

Kuruluş Osman dikkat etsin, Sadakatsiz dizisi zirveye göz kırptı! 7

Cansu Dere’nin İspanya’da bireysel başarı ödülü aldığı ve hayranları ile de bir araya geldiği şu günlerde Sadakatsiz dizisinin reytinglerinin yükselmesi de iyi bir gelişme oldu.

Sadakatsiz tüm kategorilerde ikincilik elde etti ama AB grubunda Kuruluş Osman’a çok yaklaşarak, birincilik için yeniden aday olduğunu gösterdi.

Önümüzdeki haftalarda bu iki dizi arasında AB grubunda birincilik yarışı daha sert yaşanacak.