Ana sayfa Dizi Haberleri Leyla ile Mecnun hayranlarını çok rahatlatan bir karar alındı!

Leyla ile Mecnun hayranlarını çok rahatlatan bir karar alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 10 yıl önce TRT1’de yayınlandığında büyük başarı kazanan Leyla ile Mecnun dizisi, yeniden hayranları ile buluştu. Exxen platformunda projenin tekrar çekilmesinin arkasında ise ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı bulunuyor.

Yönetmen Onur Ünlü’nün eski ekibi yeniden bir araya getirmeye ikna etmesi ile yeni bir sürecin başladığı Leyla ile Mecnun dizisi için hayranları çok sevindirecek yeni bir karar alındı.

Dizinin öyle kısa bir süre yayında kalıp da sonra izleyicilerini üzmeyeceği ve en az 60 bölüm sürmesinin planlandığı ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Leyla ile Mecnun için 10’ar bölümden toplam 60 bölümlük bir planlama yapıldı.

İlk sezonu çekilen ve yayınlanan dizinin ikinci sezonu için de ekip geçtiğimiz aylarda sete çıkmıştı. Leyla ile Mecnun dizisinin ikinci sezon çekimlerinin de tamamlandığı ve montaj aşamasına geçildiği ortaya çıktı.

1 Ocak itibariyle Leyla ile Mecnun dizisinin ikinci bölümünün de izleyicilerle buluşmaya başlaması bekleniyor…

Ayrıca dizinin ekibinin üçüncü sezon için ne zaman toplanacağı da ortaya çıktı. Gelen bilgilere göre ekip Ocak ayında bir kez daha buluşacak ve üçüncü sezon çekimleri yapılacak.

Exxen platformunun geniş kitlelere ulaşmasında önem pay sahibi olan Leyla ile Mecnun dizisinin yeniden hayata geçirilmesi noktasında Acun Ilıcalı ile Onur Ünlü’nün çabaları işe yaradı ve sonuç gayet güzel oldu.