Ana sayfa Dizi Haberleri Sinem Kobal, Uraz Kaygılaroğlu, Şükrü Özyıldız gibi ünlü isimler yeni bir dizi için bir araya geldi!

Sinem Kobal, Uraz Kaygılaroğlu, Şükrü Özyıldız gibi ünlü isimler yeni bir dizi için bir araya geldi!

tarafından ker_def

Türkiye’nin dijital platformu EXXEN’de yeni sezonda yayınlanacak olan “Karşılaşmalar” dizisinin çekimleri geçtiğimiz ay sonunda başladı. Dizinin tüm ekibi ön hazırlıkların ardından çekimlere başlarken, hikayesi merak edilen projenin güçlü bir oyuncu kadrosu olduğu gözüküyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler şöyle: “Begüm Öner, Bora Akkaş, Canberk Gültekin, Cansu Diktaş Altınok, Cem Gelinoğlu, Deniz Hamzaoğlu, Erdem Yener, Giray Altınok, Kerem Özdoğan, Mahir İpek, Melis Babadağ, Muammer Tali, Muttalip Müjdeci, Sarp Apak, Sinem Kobal, Şükrü Özyıldız, Uraz Kaygılaroğlu ve Zerrin Sümer.”

Çok ünlü isimlerin bir araya gelmiş olması nedeniyle Karşılaşmalar isimli yeni dizinin hikayesi de merak konusu oldu.

Yapımcılığını MGX Film’in, yönetmenliğini Giray Altınok’un üstlendiği, senaryosunu Giray Altınok ve Muammer Tali’nin yazdığı “Karşılaşmalar” eğlenceli bir hikaye sunacak.

Dizi, günlük hayatta “bu kadar da olmaz” denilen karşılaşmaları her bölümde farklı oyuncular ve konularla eğlenceli bir dille anlatıyor.

“Karşılaşmalar” yeni sezonda EXXEN platformunda izleyicilerle buluşacak.