Ana sayfa Dizi Haberleri Murat Yıldırım yeni dizisinde yine aynı tercihte bulundu!

Murat Yıldırım yeni dizisinde yine aynı tercihte bulundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Murat Yıldırım, uzun süre dizi setlerine ara verdikten ve televizyon ekranında yarışma programı deneyimi yaşadıktan sonra, dizileri çok özledi… Bu nedenle de Ramo’ya büyük bir heyecan ile başlayan oyuncu, ilk sezonda pandeminin başlangıç dönemi olması nedeniyle istenilen başarıyı gösteremeyen Ramo’nun ikinci sezonunda çok iyi sonuçlar almanın mutluluğunu yaşadı… Aksiyon dizisinin çekimlerinde bazı aksilikler de yaşanmış ve Yıldırım’ın yüzünden yaralandığı da görüntülere yansımıştı.

Esra Bilgiç ile Ramo dizisinde başrolde yer alan Murat Yıldırım etkileyici bir aksiyon dizisiyle hayranlarını yıllar sonra mest ederek ekrana döndü… Oyuncu, Show TV’nin birçok dizi hayranını şaşırtan final kararı sonrası yeni dizi arayışlarına başladı.

Kendisine gelen projeler arasında yine bir aksiyon dizisi tercihinde bulunan Murat Yıldırım, 2021-2022 sezonunda da adrenalin yüklü yeni bir karakter ile izleyici karşısında olacak. Yine aksiyonu bol bir dizi olan Aziz’de hayranlarının karşısına çıkacak olan Yıldırım, bu sefer izleyicilerini 1930’lu yıllara götürecek.

Bir dönem dizisi olan Aziz’de canlandıracağı karakterin ismi Aziz Payidar olacak. Antakya’da çekimleri yapılacak olan dizi, bambaşka bir dünyanın kapısını izleyicilere açacak.

Aziz bir Fransız askerinin ölümüne neden olacak. Bu olaydan sonra da baba ocağını terk edecek olan Aziz, büyük aşkı olan Dilruba’yı da terk etmek durumunda kalacak. Yıldırım’ın partnerinin kim olacağı da henüz belli olmadı.Meral Çetinkaya, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Füsun Demirel ve Ahmet Mümtaz Taylan ise Aziz dizisi için anlaşma yapılan usta isimler oldular.