Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni sezon dizileri içinde Ebru Şahin ile Murat Yıldırım ikilisi favori dizi çifti olarak görülüyor!

Yeni sezon dizileri içinde Ebru Şahin ile Murat Yıldırım ikilisi favori dizi çifti olarak görülüyor!

tarafından ker_def

Yeni sezonda birçok farklı dizi yayınlanacak ve şimdiden izleyiciler heyecanlı bir bekleyiş içine girdi. Bu diziler arasında TMC Film yapımı olan ve Now televizyon kanalında yayınlanacak olan büyük bir aşk hikayesi de var.

Erol Avcı’nın yapımcılığını üstlendiği yeni dizinin başrol ikilisi Ebru Şahin ve Murat Yıldırım’dan gelen ilk pozlar ve bilgiler hayranları çok memnun etmişti.

Dizinin okuma provaları da Temmuz sonunda gerçekleştirildi ve çekimlerde yaşanacak detaylar heyecanla bekleniyor.

Henüz isminin netleşmediği ifade edilen yeni dizinin hikayesi güçlü bir aşkı gözler önüne serecek.

İşte bu nedenle de başrol ikilisinin uyumu ve enerjisi belirleyici bir rol oynayacak.

Ebru Şahin ve Murat Yıldırım’ın aynı projede buluşması büyük bir fırsat yaratıyor. İki oyuncunun hayranları da ortaya çok başarılı bir hikaye çıkacağını, çok iyi bir dizi çifti izleyeceklerini düşünüyor.

Yeni sezonun favori dizi çiftleri arasında Ebru Şahin ile Murat Yıldırım’ın zirveyi ele geçirmesi kimseyi şaşırtmayacaktır.

Güçlü bir aşk hikayesini konu alan dizide kendisini oğlu Memo’ya adayan bekar anne Nazlı rolünde Ebru Şahin, toplumsal karşılığı güçlü olan bir pozisyonda yer alacak.

Memo’nun (Pamir Boyraz), amcası Demir Akçınar (Murat Yıldırım), vefat eden abisinin bir oğlu olduğunu öğrenince Memo’ya sahip çıkmak için Nazlı’nın peşine düşecek.

Hikayesini Neşe Şen’in, senaristliğini Emre Özdür ve Hazar Kozice’nin, yönetmenliğini ise Recai Karagöz’ün üstlendiği
kurgusu ve prodüksiyonuyla da milyonları ekran başına toplamaya aday gözüküyor.

Usta oyuncuları buluşturan dizide; Murat Yıldırım ile Ebru Şahin’in yanı sıra şu oyuncular yer alıyor:

“Kerem Özdoğan, Ezgi Eyüboğlu, Çağdaş Onur Öztürk, Uğur Çavuşoğlu, Zerrin Nişancı, Kubilay Karslıoğlu, Burcu Türünz, Gülin İyigün, Birsen Dürülü, Hakkı Ergök, Numan Çakır, Cemil Büyükdöğerli, Yıldırım Memişoğlu, Sude Belkıs, Toprak Kahraman ve Pamir Boyraz.”