Ana sayfa Sosyal Medya Saklı’nın yıldızları Hazar Ergüçlü ve Fırat Çelik’in partnerlik itirafları güldürdü!..

Saklı’nın yıldızları Hazar Ergüçlü ve Fırat Çelik’in partnerlik itirafları güldürdü!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Blu TV’nin yeni yayınlanmaya başlayan Saklı dizisinde baş rolü paylaşan Hazar Ergüçlü ve Fırat Çelik ikilisi Onedio sosyal platformu için Partnerlik Testine girdi.

Sıra dışı hikayesiyle çok konuşulan Saklıda, bir cinayetin perde arkasında yaşanan yasak bir ilişkinin kahramanlarına hayat veren ikili sorulan sorulara verdikleri ortak ‘Evet’ ya da ‘Hayır’ cevaplarıyla, ‘Ne kadar iyi bir partneriz?’ sorusuna yanıt aradı.

Çekim boyunca son derece eğlenen çift, Fırat Çelik’in çok romantik olduğu konusunda hem fikir olurken, Hazar Ergüçlü dizi öncesi partneriniz hakkında sosyal medyadan stalk yaptınız mı sorusuna ‘Biz zaten çok eski ve iyi arkadaşız böyle bir şeye gerek kalmadı’ yanıtını verdi.

Saklı'nın yıldızları Hazar Ergüçlü ve Fırat Çelik'in partnerlik itirafları güldürdü!.. 7

Hazar Ergüçlü Fırat Çelik’in göz rengini kıskandığını belirtirken, saçlarını sarıya boyatmak istediğini ancak bunu kimseye söyleyemediğini de itiraf etti.

İkili Hazar Ergüçlü’nün daha fazla alışveriş yaptığı konusunda da birleşti. Fırat Çelik’in sesinin de çok güzel olduğunu söyleyen Hazar Ergüçlü bu konuda onunla yarışamayacağını da ifade etti.

‘Dizi çekimleri sırasında partnerinizin yakın çekimlerinde onu güldürmeye çalıştınız mı?’ şeklinde ki bir soruyu Hazar Ergüçlü; ‘Çalışırken aşırı ciddi ve suratsız olurum’ şeklinde yanıtladı. İkilinin sorulara verdiği cevaplardan son derece eğlenceli bir video ortaya çıktı. Çift çekim sonunda partnerlik testini başarıyla geçti.

Onedio’nun videosunun tamamını aşağıda izleyebilirsiniz;