Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim, sosyal medyada rekorlara doymuyor! Bir büyük başarı daha geldi!

Kardeşlerim, sosyal medyada rekorlara doymuyor! Bir büyük başarı daha geldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin başarılı dizisi Kardeşlerim, son zamanlarda oldukça çalkantılı bölümlerle izleyici karşısına çıkıyor. Reytinglerde biraz düşüş yaşayan dizi sosyal medyada ise bir kez daha çok büyük bir başarıya imza attı.

Geçen sezondan bu yana ATV’nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Kardeşlerim son iki bölümde yine dramın ağır bastığı hikayesiyle ön plana çıktı. Böylece dizinin dramdan uzaklaşarak liseli gençlerin aşk hikayesine odaklandığı yönünde eleştiriler yapan izleyicilerini de mutlu etti.

Son haftalarda reytinglerde düşüş yaşayan Kardeşlerim dizisi sosyal medyada ise büyük bir başarıya imza attı. Dizinin birinci sezon final bölümü YouTube’un 2021 Trend Videolar listesinde beşinci sırada yer aldı.

Kardeşlerim, sosyal medyada rekorlara doymuyor! Bir büyük başarı daha geldi! 7

Kardeşlerim dizisi sosyal medyada bir hayli başarılı bir yapım. Özellikle de YouTube’da. Dizinin YouTube kanalının üye sayısı neredeyse 2,5 milyona ulaştı. Sadece bir gün önce paylaşılan 31. bölümün ikinci fragmanı kısa süre içinde yaklaşık 3 milyon izlenme rakamına ulaştı.

Kimsesiz dört kardeşin hayatta tutunma mücadelesini anlatan Kardeşlerim dizisinin bölümlerinin izlenme rakamları ise 10 milyona ulaşıyor. Bu rakam, tüm Türk dizileri içinde en iyi izlenme rakamı.

Yaklaşık bir ay önce yapılan bir paylaşımda dizinin resmi kanalında yayınlanan videoların toplam görüntülenme sayısının 1 milyarı geçtiği duyurulmuştu. Dizinin özellikle genç izleyiciye sahip olması, sosyal medyadaki başarısını da artırıyor.