Ana sayfa Sosyal Medya Şebnem Bozoklu’ya göre izleyici Elbet Bir Gün’de kendisinden bir parça bulacak

Şebnem Bozoklu’ya göre izleyici Elbet Bir Gün’de kendisinden bir parça bulacak

tarafından ker_def

Elbet Bir Gün dizisi heyecanla bekleniyor. Şebnem Bozoklu hayranları da Nesime karakteri ile tanışmak için sabırsızlanıyor… Fox TV ekranında artık pazar akşamları yayınlanacak olan dizinin güçlü bir dram hikayesi bulunuyor.

Ekibin kısa sürede kaynaşması ve hikayenin de çok etkili olması Elbet Bir Gün adına önemli gelişmeler olarak dikkat çekiyor. Kendilerini şanslı hisseden bir oyuncu ve teknik kadronun yer aldığı ekip yoğun şekilde çalışmalarına devam ediyor.

Nesime karakterine hayat veren Şebnem Bozoklu de herkesin çok heyecanlı olduğunu dile getirdi. Oyuncu, uzun süredir dizinin üzerinde titizlikle çalışıldığına değindi ve şunları anlattı:

Benim canlandırdığım karakterin adı Nesime. Nesime; kendini var etmekle ilgili sorunlar yaşamış, zorluklar çekmiş ama bir yandan da hayalleri olan ve tutkulu birisi. Hayallerini gerçekleştirmek için gönlü ve niyeti olsa da hayat ona acımasız davranıyor, şanslı ve aydınlık tarafını bir türlü görmüyor. Ben tüm hatalarına rağmen seyircinin onu seveceğini ve onda kendilerinden bir parça bulabileceklerini düşünüyorum.”

İki kız kardeş olan Gizem ve Nesime farklı hayatlar yaşarken, yıllar sonra beklenmedik bir şekilde tekrar bir araya gelecek. Gizem karakteri asında Feride olarak tanınacak ama hikaye gereği karakterin iki ismi var. Sinem Ünsal, Mucize Doktor’dan sonra yeteneklerini bu sefer yeni dizide gösterecek.

Burak Yamantürk’ün de başrolünde yer aldığı Elbet Bir Gün dizisinin oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor: “Muhammet Uzuner, Helin Kandemir, Ömer Genç, Kenan Acar, Yağmur Özbasmacı, Zeynep Kaçar, Ulvi Kahyaoğlu, Osman Karakoç, Talha Karcı ve Değer Soysal Alp.”

“Elbet Bir Gün”, 7 Kasım Pazar saat 20.00’de ilk bölümüyle FOX’ta.