Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi haftalık burç yorumunda, Akrep burcuna finansal konuda ne müjdesi verdi?

Şenay Devi haftalık burç yorumunda, Akrep burcuna finansal konuda ne müjdesi verdi?

tarafından sevda

Ünlü astrolog Şenay Devi youtube’daki Astrodeha köşesinde yaptığı burç yorumları ile özellikle astroloji meraklılarından yoğun ilgi görüyor. Mart ayında  gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek?  Şenay Devi 11-17 Mart haftası burç yorumunda Akrep burcu için şunları söyledi;

Sevgili Akrepler, bu hafta özellikle geçmiş ile ilgili konulardan uzaklaşmanız sizi iş ve eğitim hayatınızda özgür bırakacak. Yılan hikayesine dönmüş bir konuyu çözüme kavuşturacak, iş hayatınızda farklı alanlara yönelerek kazanımlarınızı arttırabileceksiniz. Aynı anda iki işte birden çalışabilir, yaptığınız işe ek gelir elde edeceğiniz bir iş ekleyerek kazanımlarınızı ve  bulunduğunuz çalışma alanını geliştirebilirsiniz.

Bu hafta ailevi konularda gerginliklerden uzak kalmalı, tartışmaları başlatan taraf olmamaya özen göstermelisiniz aksi taktirde sizi ilgilendirmeyen konulardan dolayı eleştirilebilir ailevi gerginliklerden dolayı özel hayatınızda tam huzuru bulmuşken küçük problemlerle üzülebilirsiniz.

Bekar ve ilişkisi devam eden Akrepler, kıskançlık duygunuzun sizi yanlış yönlendirmesine izin vermemelisiniz size tavsiyem, aşk hayatınıza değer verin ve koruyun emek vermeden güzelliklerin sizi bulmayacağını görmenizin vakti artık geldi!